Regntøj

Regntøj:

Det regner som aldrig før i Danmark, vi får derfor flere og flere som trænger og behøver regntøj, regnslag og ja alle former for regn-beskyttelse.

Viser 1 - 4 af 4 produkter

Her i denne mappe vil du se en masse gode forslag til regntøj hvor du kan sætte jeres virksomheds logotryk på tøjet og få branding den vej. En god og brugbar gave kan sagtens være et lækkert regnsæt med virksomhedens logotryk.. Regntøj kan virkelig være værdiskabende for medarbejderne at modtage, fordi de måske cykler til og fra arbejde. Eller til et arrangement eller en event i virksomheden, hvor I skal være ude i naturen og vi ikke er sikre på vejret holder tørt.

Skal du afholde et event udenfor i naturen for din virksomhed, så kontakt coredesign for hjælp til at finde markedsføring produkterne som skal passe ind.

Husk at du bliver husket når du giver en gave, og vi hjælper dig og din virksomhed med at blive husket. Så ring endelig til Coredesign på 6261 8282 eller skriv til os på salg@coredesign.dk - vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige regntøj til jeres udendørs arrangement i jeres virksomhed.