Special-Design

Med denne kollektion vil vi vise specialdesignede artikler fra Asien og Europa. Special design betyder, at tøjet får deres helt unikke udtryk allerede før produktion. Her kan man styre bl.a. indfarvning af tekstiler, detaljer og logomærkning, som ikke kan lade sig gøre, når tøjet er færdigsyet.

Du kan med andre ord, få et helt unikt og specialdesignet produkt med eget design. Via produktbilleder i denne brochure, ønsker vi at vise eksempler på forskellige logo mærkningsmetoder, men det er selvfølgelig op til dig, hvor meget eller hvor lidt mærkning og profilering, du ønsker. Når det kommer til special producerede produkter, afhænger det ofte af detaljerne, om produktet bliver opfattet som eksklusivt af modtageren. Vores mål er, at det profilerede tøj skal styrke firmaets image, være med på moden og være af høj kvalitet! Hvis du vælger at udvikle et profilprodukt til din virksomhed, der er specielt designet, så vælg ikke nødvendigvis den dyreste løsning, og med lidt planlægning og fremsynethed, kan vi love dig en masse mere profil for pengene!

I Europa er vi i stand til at producere visse artikler i mindre mængder og kortere leveringstider end i Asien - men til en lidt højere pris. Afhængigt af det ønskede antal, leveringstid og pris, kan vi dermed styre det land, hvor vi vælger at producere.