Firmatøj

Profilbeklædning og beklædning med logo

Firmatøj, profilbeklædning og arbejdstøj.

Ja vi ved at klæder skaber folk, og vi ved at på arbejdspladsen kan det være en god personalepolitik med en dress code. Branding gennem brug af firmatøj er en god måde at signalere til ansatte og kunder at du tror på dit brand og du er loyal. På messer, til møder, på kundevent eller på cafen i restauranten kan det betale sig at vise kunderne at hvem vi er gennem brug af firmabeklædning. Tøj med logo – tøj med firmaets navn og måske slogan det er klart et super budskab og flot signal at udsende. Beklædning med tryk eller brodering er en super god gave.

 

T-shirt med tryk på brystet eller på ryggen, det viser hvem du er, og tøj med logo er bare en fantastisk måde at markedsføre og brande ens virksomhed på.

 

Jakker, skjorter og trøjer med firmalog bliver mere og mere anvendt. Vi sælger meget firmatøj til virksomheder som bruger tøjet og tekstil som en sommergave eller en medarbejdergave til de ansatte. En god gave at give beklædning til de ansatte fordi det betyder du comitter dig, du er “firmaets mand”.

 

Poloshirt er også et kæmpe hit, du er måske ikke til skjorter som skal stryges, en mere business-agtige som elsker skjorter og ikke går med andet. Nej du er mere den afslappede ingeniør eller teknikker som har det bedst med en polo. En polo med logo på bryst eller kraven præcist som på en skjorte bare i et mere afslappet look.

 

Om du vælger firmaskjorter, firmapolo, firmajakker eller firmat-shirt, ja så er det same same.. Du udviser loyalitet omkring din virksomhed, og du er med til både internt og eksternt at markedsføre din virksomhed som du er stolt af at være ansat i.

 

Brodering eller tryk hvad skal jeg vælge ? Ja vi anbefaler at brodering skal du vælge på kraven af en skjorte og på en jakke. Og på poloshirt og på t-shirt er det super fint med et kvalitets-tryk.