Skjorter

skjorter

Viser 1 - 36 af 38 produkter

En skjorte er ikke altid bare en skjorte. Den har mange pasformer og størrelsesvarianter du som indkøber skal være særlig opmærksom på når du køber ind til din virksomhed.

 

Historien om skjorter, som du kender dem i dag. Kan føres 3000 år tilbage, før K.F. 
De fleste mænd har typisk også mindst én skjorte de anvender, typisk endda flere. 
Der er jo også en skjorte til enhver lejlighed! Der er hverdagsskjorten, casual Friday skjorten, arbejdsskjorten, fint møde skjorten, jakkesætsskjorten, konferenceskjorten, mødeskjorten, lærredskjorten, businessskjorten sågar en smoking skjorte. 
Ja det jo ikke så lidt forskellige begivenheder der bliver lavet skjorter til, derfor er det også vigtigt at den skjorte du vælger til dine medarbejder – reflektere det signal, som du ønsker at sende. 

 

Din virksomhed kan med fordel vælge en skjorte med brodering, det ser absolut pænest ud med brodering i stedet for tryk. Det er som om at skjorten bliver løftet og fremstår mere eksklusiv med brodering fremfor tryk. Vi anbefaler at placere brodering på bryst venstre bryst eller på kraven, det er de to bedste og mest alminde placeringer af logo på en skjorte.

 

Dit firma kan med fordel vælge en business skjorte i lyseblå eller hvid, det er de absolut mest populære farver og i mærket oxfort eller harvest.

Bestil skjorter til enhver lejlighed og du kan føle dig tryg og sikker når du handler med coredesign fordi du kan komme og føle og mærke kvaliteten i vores showroom på Islands Brygge, og du kan også ringe og få en god snak med os omkring vores anbefalinger hvis du bor længere væk fra København. Vi sender gerne en prøve af en skjorte til dig.