Håndsprit 10ml - 70%

13,95 DKK

Denne sprayflaske som er en “rigtig” håndsprit, den MED alkohol (min. 70% som myndigheder anbefaler) Se dokumentations-beskrivelsen i billedet hvor ALT står beskrevet omkring indholdet og bekræfter det lever op til kravene.

Det er vigtigt også at vide at du kan genbruge flasken her, du skruer låget af og fylder den op med lige præcis det indhold du ønsker. Der findes mange former for dufte, det er en smagssag hvad man vælger. Så er du ikke til indeholder som kommer i denne flaske, så kan du let og enkelt hælde det ud og fylde den op igen.

Der er ca 85 antal sprays i flasken. Den er super smart til at tage med i tasken eller lommen på farten.

Den kan bruges inden du skal spise din madpakke eller du skal røre ved ting, både før op efter. 

En rigtig god gave-ide som kan bruges igen og igen, og som dermed er bæredygtige. 

Din virksomhed får høj markedsføringsværdi med valg af denne håndspray.

Pris er inkl. 1-farvet tryk
Pris er ekskl. opstartomkostninger på 499,- pr. farve/kliché

Dokumentation for opfyldelse af krav: https://www.berlingske.dk/samfund/professor-det-skal-du-holde-oeje-med-naar-du-koeber-haandsprit

 

indholdsfortegnelse

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.


+ 499 kr. i opstart pr. farve pr. logo

 

fscrecycleconfidence

 Bæredygtighed, det er ikke bare ord:

Miljømæssige og klimavenlige produkter når du handler med Coredesign: 
Coredesign kræver at alle producenter og leverandører følger de miljø- og klimarigtige produktionsforhold. Coredesign insisterer på brugen af azofree farvestoffer.

Med OEKO-TEX sætter Coredesign sundhed og ansvarlighed i centrum. OEKO-TEX er en certificering der garanterer at det færdige tekstilprodukt ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Metervaren er derfor blandt andet testet for rester af pesticider og for afgivelse af tungmetaller.

Papir og pap er FSC-mærket (Forest Stewardship Council) er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Coredesign opfordrer alle producenter og leverandører at have en fuld REACH (registrering, vurdering og godkendelse samt begrænsinger af kemikalier) og sikre at der ikke anvendes skadelig kemikalier i produkterne vi sælger.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

SKU
MO9975-22
Leverandør varenummer
MO9975-22
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
500
Ordreenhed
1