0

ISO

En ISO certificering betyder, at vi som virksomhed har implementeret et kvalitetsledelsessystem inden for en eller flere standarder. Standarden er procesorienteret og lægger vægt på løbende forbedringer, effektivitet og kundetilfredshed. Vi er certificerede efter de internationale standarder indenfor hhv. kvalitet og miljø – ISO 9001 og ISO 14001. Disse to ISO-certifikater er vi særligt stolte af, da de understøtter det arbejde, vi har haft fokus på i mange år – nemlig kundetilfredshed, kvalitet i rådgivning og produkter samt leverandørstyring og miljø & produkt compliance.

Core+ 

Vi har i mange år arbejdet ud fra vores Core+  værdier. Disse værdier ville vi gerne bekræfte endnu mere overfor vores kunder, men også os selv. Vi er derfor blevet ISO certificerede efter de internationale standarder inden for hhv. kvalitet og miljø – ISO 9001 og ISO 14001. Disse certifikater bekræfter og understøtter måden, vi driver forretning på og bekræfter os i, at vores høje fokus på kvalitet og miljø er med til, at vores kunder kommer igen og igen.

Vores kernefokus hos Coredesign er at levere høj kundeservice og rådgivning. Vi har fokus på kvalitetsprodukter og på vores valg af samarbejdspartnere – alt med fokus på miljø og bæredygtighed.
I vores hverdag og det daglige arbejde betyder ISO certificeringerne:

Vi stræber efter at være kundens samarbejdspartner. Vi ønsker ikke blot at levere kvalitet, men arbejder altid imod at give kunderne den bedste vejledning og rådgivning. På den måde giver vi kunderne den bedste løsning. Med andre ord: Vi ønsker at levere en tilpasset løsning, så hver enkelt kunde kan få opfyldt deres behov.

  • Vi vil basere vores løsninger på dialog med kunden, hvor vi bruger den nødvendige tid til at forstå, hvad kunden reelt ønsker sig og har behov for.
  • Vi vil levere det aftalte til den aftalte tid og rigtigt første gang.
  • Vi holder os ajour med relevant lovgivning og sørger for at efterleve den i praksis ved hele tiden at foretage de nødvendige ændringer i vores system og i vores daglige arbejde.
  • Vi har løbende øje på vores medarbejderes kvalifikationer og sikrer, at de modtager den efteruddannelse, internt som eksternt, som gør dem til kundens bedste sparringspartnere.
  • Vi holder løbende et vågent øje med fejl og risiko for fejl, lærer af dem og undgår at lave de samme fejl igen.
  • Vi vil levere produkter med en kvalitet, der sikrer en god levetid, og som bruges efter hensigten.
0