0

ISO

Hos Coredesign er vi et team der brænder for forretningen. Vi er en struktureret og ordentlig virksomhed, med særlig fokus på miljø og kvalitet. Vi vægter handling højere end ord – og er derfor stolte over at være blevet ISO certificeret i januar 2021. Vi er certificeret efter de internationale standarder indenfor hhv. kvalitet og miljø – ISO 9001 og ISO 14001. Disse to ISO stemplinger er vi særligt stolte af, da de understøtter det arbejde vi har gjort i mange år – nemlig vores fokus på kundetilfredshed, kvalitet i rådgivning og produkter samt leverandørstyring og miljø & produkt compliance.

Vi har med en fortolkning og afsæt i de 17 verdensmål hos Coredesign valgt at arbejde efter et værdisæt, som understøtter høj etik og faglighed samt ansvarlighed og særligt bæredygtighed. Ud fra dette afsæt skabte vi Core+, som vi i mange år har arbejdet omkring.

Core+ har for os været understøttende og bekræftende i, at det vi har gjort i mange år, er med til vores store succes hos kunderne.
Dette vil vi gerne bekræfte endnu mere overfor vores kunder men også os selv – og vi har derfor valgt at blive ISO certificeret – og har fået certifikaterne i januar 2021.
Disse certifikater bekræfter og understøtter endnu mere måden vi driver forretning på og bekræfter os i, at vores højre fokus på kvalitet og miljø er med til at vores kunder kommer igen og igen.

Vores kernefokus hos Coredesign er, at levere høj kundeservice og rådgivning. Vi har fokus på kvalitetsprodukter og samarbejdspartnere – alt med fokus på miljø og bæredygtighed.
I vores hverdag og det daglige arbejde betyder ISO certificeringerne, at vi;

  • Holder hvad vi lover, både i tilbudsfasen med kunden, leveringstiden på ordre og tager socialt- og miljømæssigt ansvar.
  • Har fokus på bæredygtige produkter og at 80% af dem vi tilbyder er et genbrugs- eller bæredygtigt alternativ.
  • Sikrer at samarbejdspartnere og producenter er godkendt ifh. lovgivning, kvalitet og bæredygtighed.
  • Har adgang til alle stempler, certifikater og miljømæssige dokumenter.
  • Hele tiden er under udvikling, tilpasser os samfundet og er innovative.

Coredesign er derfor nu, til dig som kunde, endnu mere din forlængede arm i indkøb af merchandise, firmagaver og firmabeklædning – en totalleverandør der brænder for- og har fokus på kvalitet og miljø, og som du sikkert og trygt kan lade dig inspirere af og samarbejde med.

 

0