0

Kreditværdighed og Troværdighed

Coredesign A/S er AAA-rated, og når du derfor vælger at handle med os, vælger du en leverandør, der har en sund økonomi, og som vil garantere dig sikkerhed og tryghed. Vi sætter altid kunden i centrum, og det gør vi ved at hjælpe og ikke mindst tage ansvar i hele processen.

Coredesign A/S er AAA-rated og har dermed den højeste kreditværdighed i Soliditets kreditvurderingssystem, som er en kendt og pålidelig ekspertmodel, der hjælper virksomheder med at undgå kredittab.

Modellen bygger på specialiseret erfaring med kreditgivning. Den fanger en stor del af alle konkurser og forhindrer unødige kredittab.

Modellen kan bruges i både kredit- og markedssammenhænge såsom kreditgivning, søgning efter kundeemner og indkøb.

Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen samt CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

Når du handler med Coredesign, vælger du en leverandør, som ikke kun har en sund økonomi, og som vil garantere dig sikkerhed og tryghed i leverancen, men derudover får du også en loyal samarbejdspartner, der tager ansvar og er retfærdig. Du kan se mere her.

Du får derfor en leverandør og en samarbejdspartner, som forstår at sætte kunden i centrum, og som hjælper og tager ansvar hele vejen i processen.

Se coredesign på proff.dk

AAA GULD-DIPLOM

0