By Lassen, Kubus stage - 1 lys (nikkel, kobber, messing)

432,00 DKK

Vejl. 599,95 DKK

Den flotte kubus stage er et designikon og en tidløs klassiker. Stagen fås i flere modeller med plads til flere lys. Denne stage kan holde et lys og fås i farverne nikkel, kobber og messing. Stagen har et enkelt og geometrisk design, der gør at netop denne passer ind i enhver husstand.
En super flot og god firmagave der med garanti vil sprede god stemning på arbejdspladsen når kollegerne modtager deres gaver.

OBS. Lys medfølger ikke!

Produkt: Kubus 1
Design: Mogens Lassen 1962
Mål: 7x7 cm
Farve: Kobber, messing, nikkel
Materiale: Lakeret stål
Rengøring: Vend stagen med lyseholderne ned ad, og placer den på en bageplade med bagepapir stående på lyseholderne. Sættes i en 75 grader varm ovn i 15-20 minutter. Stagen tørres herefter af med en fugtig klud.

Med skarp fornemmelse for nutidens funkisstil designede Mogens Lassen i 1962 de ikoniske Kubus lysestager, dengang forbeholdt familien og de nærmeste arkitektvenner. Kubus fremstilles fortsat i Danmark, og har blandt arkitekter og designelskere opnået status som et moderne internationalt designikon. 

Historien om Kubus 1: 
Arkitekt Mogens Lassen fik til opgave at designe indretningen til en restaurant i Nordsjælland, og i denne opgave blev Kubus 1 født. Den firkantede Kubus 1 samlede folk ved bordet præcist som Mogens ønskede, og skabte med sit karakteristiske udtryk og enkle lys hygge på hele restauranten. Kubus 1 pynter stadig på bordene på selv samme restaurant – for godt design lever videre i generationer.

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

Husk når du handler med Coredesign så får du høj tryghed og sikkerhed med i prisen, og du får en samarbejdspartner som tager ansvar. Tjek her hvad mere end 265 virksomheder har givet af anmeldelser og oplevelse som se deler via Trustpilot.


SKU
TJ-10201/10501/10401-Nikkel
Leverandør varenummer
10201/10501/10401
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
5
Ordreenhed
2
Fabrikant
By Lassen