Mega Riflet Skål

323,00 DKK

Vejl. 449,00 DKK

Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel. Hendes design bryder alle traditioner samtidig med, at det håndmalede håndværk er bevaret. Forstørrelsen af det klassiske mønster skaber et ekstraordinært og enestående udtryk, hvor det oprindelige mønster stadig er genkendeligt. Musselmalet Riflet er genfødt. Med denne genfødsel har mønstret fra 1775 gennemgået en udvikling, og en moderne klassiker er født. Denne dybe tallerken er elegant og enkel. Det Blå Mega Riflede mønster klæder tallerkenen, og størrelsen gør den velegnet til brug som både spisetallerken og serveringsskål.

Størrelse: 47 cl

Hos Royal Copenhagen er elegance og luksus sammensmeltet med funktionalitet. Sortimentet af fade i porcelæn er ingen undtagelse. Fadene er fremstillet med respekt for tradition, fornyelse og design i verdensklasse, hvor hvert enkelt fad fortæller sin egen historie. Uanset hvilken historie du vælger, vil et fad fra Royal Copenhagen tilføje din borddækning et strejf af luksus.

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

Husk når du handler med Coredesign så får du høj tryghed og sikkerhed med i prisen, og du får en samarbejdspartner som tager ansvar. Tjek her hvad mere end 265 virksomheder har givet af anmeldelser og oplevelse som se deler via Trustpilot.


SKU
RC-1017352
Leverandør varenummer
1017352
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
5
Ordreenhed
1