DHL 2020

Firmabranding på løbestien
Bliv set og husket med jeres branding, når I deltager i firmaløb. Det, at udvise sammenhold og holdånd ved at få jeres firmalogo på beklædning, skaber motivation og stolthed for jer som deltagere i virksomheden. Det virker! 

Hvorfor dyrke firmamotion?
Det er super vigtigt at vi alle tager ansvar i at dyrke motion. kroppen har brug for at blive rørt. De 10.000 skridt hver dag er jo en god mulighed for at komme i gang. Du behøver ikke løbe, det at gå er absolut lige så værdifuldt for dig krop. Du får samme effekt ved at gå som det at løbe. Men det er vigtigt du rører din krop således den ikke går i forfald. Når vi er unge og friske så tænker vi ikke så meget over hvad motion betyder fordi kroppen er spændstig og huden føles rar. Du kan spise og indtage næsten hvad du vil uden du behøver tænke mere over det. Stofskiftet er ofte noget højere når vi er unge, men med alderen bliver tingene anderledes. Stofskiftet ændrer sig, og vores behov for at hvile og slappe bliver større. Vores tempo falder og vores træthed melder sig hurtigere end i de yngre år. Vi skal derfor virkelig passe på her. Vi skal i løbetøjet eller gå-tøjet ud og nyde den friske luft og løbe eller gå en dejligt tur i naturen.

Du bliver gladere og mere selvtilfreds når du dyrker motion, når du bevæger din krop. Det er beviseligt at vi får det bedre med os selv, og ja vi kan undgå en masse sygdomme som følger med hvis vi ikke motionere og får rørt vores krop nok.

Jeg har i min telefon en app som viser min sundhedstilstand, den kan hver dag vise mig hvad antal skridt jeg har gået. Den kan jeg vælge at bruge eller lade være. Nogle gange kigger jeg i den hver dag, andre gange kun et par gange om ugen. Der er dage hvor jeg slet ikke har muligheden eller kan se jeg har tiden til at få rørt mig overhoved. Men så kan jeg samle lidt op og i weekenden gå nogle lange ture eller løbe lidt som kompenserer og samler op for hele ugen. Det fungerer for mig at holde øje løbende og lige tjekke om jeg reelt får rørt min krop nok.

Firmamotion er en super gave du kan og bør takke ja til, både for det sociale aspekt i teamet hvor du arbejder, men også for at understøtte det at vi skal have motion og sundhed frem i hverdagen. Det at blande det sociale og motion med dine kollegaer. Det er en god cocktail.

Vi hjælper mange virksomheder med motionstøj hvor der er bandring på tøjet. Det kan være t-shirt til DHL eller det kan være motionstøj til fitness eller yoga eller blot som en gave til medarbejderne med fokus på sundheden og velvære.

Ring til os eller kig forbi showroomet på Islands Brygge. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og din virksomhed med at klæde jeres personale på når der skal motioneres :)

DHL stafetten 2019