NewClassic shopper filt taske

129,95 DKK

Shopper NewClassic ser ikke bare godt ud; det føles også godt. Det klassiske antracitfarvede felt giver posen en behagelig, rå naturlighed. Og takket være stropperne - som minder om bilens sikkerhedssele i stil og materiale - kan denne taske nemt klare selv tunge shoppingbelastninger. Indvendigt sikrer en arrangør med lynlås, at din mobiltelefon, nøgler og penge altid er let tilgængelige, når du handler. I mellemtiden kan en passende dekoration på den antracitfarvede shopper bruges til at oprette en rigtig tilpasset perle. Broderede logoer og billeder ser fantastisk ud på marken. Kort sagt, shopper NewClassic er et pålideligt reklamemedium.

 

Antal: Min. 100 stk.

Pris: 123,30 kr. pr. stk.

Inkl. 1-farvet logo brodering på én placering

Opstartsomkostning på 499 kr.

Prisen er ekskl. fragt og moms.

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.


• Priserne er inkl. 1-farvet logotryk
• Opstartsomkostning pr. kliche pr. tryk-farve koster 499 kr. (799 kr. for slik med logo)

Priserne er ecxel. moms og fragt.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

SKU
NewClassicshopperfilttaske
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
100
Ordreenhed
1