Bon Coca Påske

Viser 1 - 36 af 219 produkter

Blåvand Bolcher A/S og Coca Luxury Chocolate A/S fusionerede i 2014. Vi er i fuld gang med år 3, og oplever fortsat vækst i ind- og udland. Flere og flere virksomheder ser værdien i at samle deres indkøb af konfekture og lækre specialiteter hos bon coca P/S, hvilket vi naturligvis er rigtig glade og taknemmelige for.

Flere gange om året besøger vi fødevaremesser både i Danmark og i det meste af Europa for at sikre os, at vort lager er fyldt med de rigtige varer - til de rigtige priser. Vi udvikler også vore egne lækre varianter inden for bl. a. slikkepinde, chokoladedrageret lakrids og bolcher; som vi er overbeviste om vil pirre både dine smagsløg og nysgerrighed.

Vores egenproduktion er vi rigtig stolte af. Her har vi den højeste fødevaregodkendelse i EU; hvor vi også bruger de ypperste aromaer i vores bolche-produktion. Skulle du som privatperson have lyst til at prøve at lave din egen slikkepind, så kom forbi os i vores store butik i Blåvand og se om ikke vi har en produktion i gang.

Glem ikke, at vi stadig kører et bredt og stort sortiment indenfor reklamekonfekture, som twistede bolcher, logochokolade etc.