Xocolatl Påske

Brødremeninghedens Honningkagebageri og Xocolatl
Christiansfeld er grundlagt af Brødremenigheden, der er en evangelisk frimenighed og et verdensomspændende broderskab. Christiansfeld, som regnes for at være den smukkeste brødremenighedsby i Europa, er på UNESCO’s verdenskulturarvsliste og et særdeles populært turistmål. Midt i den historiske bykerne ligger Brødremenighedens Honningkagebageri stadigvæk. I dag er det oprindelige bageri nænsomt restaureret og fungerer som café og arbejdende værksted. Det er her, vi med omhu og respekt for traditionen fremstiller vores unikke honningkager og vores eksklusive chokolade, Xocolatl. Kom og nyd en bid af historien!

Chokolade som materiale
Vores produktions form er for en stor del håndlavet chokolade, men moderne maskiner har også gjort sit indtog, for at vi kan følge med den stigende efterspørgsel på eksklusiv chokolade. Der arbejdes intenst med chokoladerne, hvor vi nøje udvælger de råvarer, som vi ønsker at bruge i vores Xocolatl sortiment.

Kun det bedste
Vi bruger udelukkende ORIGIN chokolade. Det betyder at alle vores rå chokolader hver især bliver fremstillet på kakaobønner fra hver deres område. Dette giver os mulighed for at lave chokolader med meget stor intensitet og harmoni. Vores filosofi er at skabe en unik smag, så de smagskombinationer vi vælger går op i en højere enhed.

Om Xocolatl
I værkstedet i Christiansfeld fremstiller vi chokolade af højeste kvalitet og søde honningkager med masser af honning efter gamle opskrifter. Særligt chokoladen og jagten på den sublime smag er en altoverskyggende passion. Vi udvælger råvarerne nøje og arbejder intenst med hver eneste chokolade.
Vi bruger kun ORIGIN chokolade. Det betyder, at vores råchokolade fremstilles på kakaobønner dyrket i forskellige områder, hvor jordbund, klima og kakaotype afspejler sig i smag og aroma. De unikke smagsnuancer giver vores dygtige chocolatier mulighed for, at udvikle chokolade med særlig stor intensitet og harmoni.
Xocolatl ønsker at give dig en fantastisk smagsoplevelse.

Vidste du:
Xocolatl har vundet mange nationale og internationale priser. Både for honningkager og chokolader. Senest vandt vores fyldte chokolader fire priser til Scandinavian Chocolate Award 2015. Byen Christiansfeld, hvor Xocolatl har sit værksted og bageri, er på UNESCO’s verdensarvsliste og kendt for sin lange tradition for godt håndværk og fremstilling af honningkager. Vores chokolader og honningkager er hovedsageligt håndlavede. Stor efterspørgsel betyder dog, at vi bruger enkelte maskiner i produktionen.