Drikkedunke

Drikkedunke med logo

Skal du bruge drikkedunke med logo eller anden form for tryk? Så er du landet det helt rigtige sted. Her hos Coredesign fører vi nemlig et stort udvalg i drikkedunke i forskellige farver og i forskelligt materiale. Vi har mange drikkedunke og kan både tilbyde dunke i den høje ende af prisskalaen samt i den lave ende. Alle vores drikkedunke er fødevaregodkendte og opfylder alle gældende krav.


Drikkedunke med logo er populære

Drikkedunke med logo er utrolig populære, når det kommer til reklameartikler. De er både gode til medarbejderne men kan faktisk også bruges som gave til kunder eller leverandører. Det er produkt, som altid kan give værdi, fordi levetiden for produktet er lang. Det er uanset, om det er i cykelklubben, i fodboldklubben eller et helt tredje sted. Benytter dine medarbejdere drikkedunken med dit logo på, så kan den blive set af mange mennesker.


Drikkedunke med tryk er også oplagte for både firmaer, sportsklubber og foreninger. Giver du dine medlemmer en flot drikkedunk, så vil den blive brugt af en stor del af dem. En drikkedunk med logo kan altså have stor markedsføringsværdi. Bestiller du et større antal, er prisen per dunk rigtig attraktiv.


Drikkeflasker med trykt budskab, klassiske sportsflasker med firmalogo.

Tænk på, at en drikkeflaske, en sportsflaske anvendes året rundt. Og den store trykflade så kommer dit budskab ikke alene til at være meget synligt, den vil også mindre og huske dit budskab og dit varemærke i meget lang tid.


I Danmark træner næsten 2 millioner personer hver eneste dag. En super gave at give en drikkeflaske med tryk.