Golf

Golfbolden skal frem i solen ud på banen og skydes langt væk… vi elsker naturen og det at spille golf er dejligt afslappende.. Sommer sol og golf, det hører sammen..

Gode venner, netværk, forretningsfolk og firmaet kan du tage med på en golfturné. En god golf event her til efteråret eller om sommeren, det er meget populært. For kunder eller medarbejdere, uanset hvad så skaber du synlighed og branding for dit firma når du vælger at sætte jeres logotryk på golftilbehør. Det har stor værdi og er en god investering.
Du kan virkelig få skabt stor markedsføringsværdi for dit firma og varemærke med branding og brug af golfprodukter.
Firmaets logo vil blive set igen og igen på golfbanen. Det er virkelig en god reklame at få tryk på golfartikler. Ja faktisk alle golf-merchandise som du kan finde anbefaler vi at sætte logotryk på.
Tees og markeringsmærker med logotryk er som et visitkort for din business eller dit firma. 
Alle øjne er rettet mod golfbolden som også SKAL og bør have et varemærke et logo på fra jeres firma. Det er en fantastisk mulighed med logotryk på golfbolde fordi du virkelig bliver husket.
Hos coredesign kan du købe alle former for golftilbehør i gode kvaliteter og med gode priser. Golfbolde i høj kvalitet til en super konkurrencedygtig pris.
Markedspriser på alle vores golfartikler. Kvaliteten på tryk er høj og du garanteres gode produktkvaliteter på dit golfudstyr og golftilbehør med logotryk.
Brug Coredesign når du skal ud på golfbanen og markedsføre dig og dit firma.
 
Kontakt coredesign på 6262 8282 og vi hjælper med rådgivning og gode råd til golfprodukter med logo.