Keyhanger & Lanyards

Keyhangers med logo

Keyhangers med logo er en flittigt brugt reklameartikel over hele verden. Den er nemlig med til både at skabe loyalitet hos dine kunder og holder hele tiden dit brand top-of-mind. Hos Coredesign tilbyder vi mange forskellige keyhangers med logo og tryk. Vi har keyhangers og logobånd i mange forskellige farver og til konkurrencedygtige priser.

Lanyards og keyhangers med logo holder dit brand top-of- mind

Lanyards eller keyhangers med logo er en praktisk gave, der sørger for at du har alle dine nøgler samlet på et sted, så du ikke mister dem. 

Derudover er de også en nem og synlig måde for dine kunder at huske dig og dit brand. Der ligger således en stor signalværdi når dine kunder bærer en lanyard eller en keyhanger med din virksomheds logo på, så I som virksomhed dermed gør jer synligt bemærket på en helt anden måde. Det er en god og genial måde at reklamere for virksomheden på.

Har I som virksomhed brug for hjælp til design og udvælgelse af de rette lanyards og keyhangers med logo hjælper vi meget gerne. I er altid velkomne til en uforpligtende snak i vores showroom på Islands Brygge, hvor I har mulighed for at se udvalg og design.

Bestil lanyards med logo online

Vi er én af Danmarks førende leverandører inden for branding og reklameartikler. Bestil direkte på vores shop eller kontakt os for vejledning hvis du ønsker hjælp til at vælge den rette løsning for din virksomhed. 

Vi har også et skønt showroom på Islands Brygge hvor vi har åbent fra kl. 8-16 alle hverdage.

Book et møde – skriv på salg@coredesign.dk eller ring på  62 61 82 82.