Kuglepenne

Kuglepenne med logo

Skal du bruge kuglepenne med logo? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Coredesign har vi nemlig mere end 30 års erfaring med salg af reklameartikler med logo. Vi fører et stort udvalg i kuglepenne og har kuglepenne i næsten alle farver og prisklasser.


Kuglepenne med tryk i højeste kvalitet

Hos Coredesign ønsker vi at levere de bedste produkter til vores kunder. Derfor kommer vores kuglepenne også altid med tryk i den bedste kvalitet. Vi har et moderne trykkeri, og derfor skal du ikke være bekymret for kvaliteten af dit logo. Vi stræber altid efter at levere det bedste tryk, og derfor stiller vi høje krav til vores maskiner. Vi kan klare næsten alle slags tryk. I vores udvalg har vi både kuglepenne i den høje ende af prisklassen samt i den billige ende. Har du spørgsmål til en specifik idé, så kontakt os gerne. Så ser vi, om vi ikke kan klare det.


Kuglepenne med logo er god markedsføring

Kuglepenne med logo og tryk er med til at øge kendskabet til din virksomhed. Derfor er det også en af de mest benyttede reklameartikler i mange virksomheder. Både til egne medarbejdere men også til kunder og leverandører. Køber du dine kuglepenne med tryk hos os, kan du få trykt hvad du ønsker. Vi laver ikke kun klassiske logokuglepenne. Vi laver også kuglepenne til kampagner med mere. En af årsagerne til at en logokuglepen på sigt kan øge kendskabet til din virksomhed er, at medarbejdere har kuglepennen med ud til mange arrangementer. Det kan være til netværksmøder, kurser og kundemøder. Over tid vil flere mennesker altså få kendskab til virksomheden.