Regnslag

Regnslag:

Det regner som aldrig før i Danmark og det betyder at du som virksomhed kan få rigtig meget reklameværdi ved at indkøbe regnslag som gaver til kunder eller medarbejdere. Vi sælger rigtig mange regnslag til virksomheder med eget logo integreret. Det er en super god måde at eksponere ens virksomhed på, paraplyer og regnslag er altid en god vinder indenfor valg af markedsføringsprodukt.

Viser 1 - 8 af 8 produkter
16,56 DKK
regnslag, regnjakke, regnjakker, regnfrakke, regnfrakker, engangsregnslag, vejr, regn,
604,51 DKK
604,51 DKK

Hvad kan et regnslag ? jo det kan beskytte dig i regnvejr og da vejret er meget omskifteligt i Danmark, så er det altid anbefalende at have et regnslag i ens taske. Fordi man ved jo aldrig hvornår der kommer regnbyger. Regnslag med logo er en god ide. Regn poncho er også et godt navn for et regnslag. Men uanset hvad navnet er, så er det en god reklamegaver. Med tryk.
Regnslagene kan du få i mange farver og kvaliteter. Vi anbefaler den tynde transparente med firmalogo tryk over hele regnslaget.

Ring til os på 6262 8282 eller skriv på salg@coredesign.dk - vi er klar til at guide dig og vejlede dig i hvad for et regnslag som kan passe til dig og din virksomhed.