Slik med logo

Slik med logo

Logoslik er altid en god gave at give til messer, konferencer, events og ja blot til hverdagen i firmaet til møder. Bolsjer er de mest populære valgte produkter når vi taler om logoslik. Især de danske lækre bolsjer med twist-papir, de er meget attraktive. Der findes mange smagsvarianter og modeller, eksempelvis er vi i Danmark meget til lakridssmag og meget gerne blandet med jordbærsmag. Mintfyldt med chokolade, den smagsvariant er også super populær blandt valget af favorit til logobolsjer.

Viser 1 - 36 af 193 produkter

 

Bolsjer

Bolsjer, som er miljøvenlige, kan vi også tilbyde i sortiment. De har nedbrydeligt papir som twister, og de er virkelig også skønne i smagen. Nogle virksomheder har meget fokus på CSR og det at tage ansvar omkring det miljørigtige signal, og her kan det være et godt valg. Det er gode Gourmet bolsjer som er lidt større i selve bolsjet. Dem kan vi også varmt anbefale.

Gammeldags bolsjer hvor du har dit firmalog indeni selve bolsjet, det er også en fin mulighed som vi ser flere og flere virksomheder synes er interessant at prøve. Her har du gennemsigtigt twister papir som gør du tydeligt kan se jeres fine logo. Se også andre giveaways her, og du vil blive husket. 

 

Tyggegummi

Tyggegummi i sukkerfri stimorol er også en fin reklamegaver at give. Du sender et godt signal til dine kursister med hygiejnen i munden i en stresset hverdag samtidig med at du får en stor overflade på emballagen at brande jeres firmalogo på. Du kan få tyggegummipakker i 2 forskellige størrelser 6 antal og 12 antal. Mulighederne er uendeligt mange, se evt. alle vores reklamevarer her og find netop den produkttype som passer dit behov bedst.