Vandflasker med logo

Logovand:

Kildevand med firmalogo er meget populært. Der er tale om en form for genbrugsværdi ved vandflasker som er tappet med det rene kildevand, grundvand fra danske kilder. Den mest populære vandflaske med logo er 0,5 cl. Du får meget for pengene her i markedsføring netop fordi du som bruger kan fylde flasken op igen med vand fra hanen. I Danmark.

Dansktappet og miljøvenlig produktion 
Vidste du at vandet er tappet i Danmark med fokus på miljøvenlig produktion. Vandet er filtreret gennem næsten 300 år, inden det når Aqua d'Or og Denice kilderne langt under jordens overflade. Vandets oprindelse fra istiden gør det til noget af det reneste i verden. Naturligt drikkevand skal betragtes som en fødevare og med Danone/Aqua d’Or sikrer vi en høj kvalitet og skarp fødevaresikkerhed.
Vidste du at ca. 90% af alle flasker kommer retur og dermed ikke udgør samme problem, som andre lande hvor alternative emballager uden pant ikke genbruges, men øger affaldsmængden.
I dag indeholder vores mest solgte logovand-flasker 50% genbrugsplast og er 100% genanvendelige. Du har derfor mulighed for at bruge miljø logoet på dine logovand (gælder for flaskerne Petit 0.30L og Penta 0.50L. samt Prima Still 0.50L).

Førende i reklameartikler
Coredesign forhandler et enormt udvalg af forskellige reklameartikler til erhvervslivet. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og kan klare det meste. Kontakt os ved behov for rådgivning, vi er specialister i branding.