DanskEnglish
0
Sidebar billede

Røde Kors

Hos Coredesign går vi meget op i at give der, hvor vi kan, og støtte et godt formål. Og en af dem, vi særlig støtter, er Røde Kors. Vi synes, at Røde Kors er et rigtig godt formål, da de blandt andet hjælper bredt, for eksempel hjælper de mennesker i nød uden at skelne mellem nationalitet, etnicitet og religion. Og så går de op i genbrug, og her har vi ofte støttet dem.

Coredesign støtter gode formål

Se også Vi Støtter

I løbet af året vælger Coredesign nogle gode formål at støtte, og her falder et af valgene ofte på Røde Kors. Derfor har vi ofte støttet med et beløb, som da vi blev kontaktet af dem i forbindelse med deres landsindsamling “Alle Vores Børn” i november 2021. Her valgte vi at være sponsor og støtte op med 10.000 kr.

Alle børn i Danmark skal have det godt, de skal TRIVES. Og der vil vi gerne gå forrest og vise et overskud i den travle juletid, for julen er en særlig tid på året for alle børn, og derfor fortjener hvert og et barn at have det godt.

Derudover er Coredesign med til at producere en hel del tøj, og her kan der til tider opstå overskydende tøj. I stedet for blot at smide det ud og lade det gå til spilde – samt være med til at tære på vores dyrebare jord – har vi valgt at donere det til Røde Kors.

Sidst men ikke mindst har vi også valgt at være en del af Røde Kors Erhvervsklub for at holde os opdateret i Røde Kors’ arbejde, men også for at vise andre, at vi har taget et aktivt valg i et at støtte et godt formål og dermed lade vores kunder vide, at når de handler fra os af, er de samtidigt med til at støtte et godt formål.

Vi samler på glade kunder!

All search results