Serveringssæt - royal copenhagen multiskåle + serveringsbræt i acacia træ

400,00 DKK

Serveringssæt med 2 stk multiskåle/ fyrfadsstager i porcelæn fra Royal Copenhagen i serien Blå Mega Riflet. Blå Mega Riflet er en nyfortolkning og er et klassisk, enkelt og elegant stel. Stellet er smukt alene, men kan også sagtens mixes med andre serier fra Royal Copenhagen. Serveringsbræt i rustik stil. Perfekt til forret. Acacia træet giver hver produkt et unikt design. Leveres i Paul Bocuse gaveæske. Acacietræ. Samlet giver dette sæt en smuk og elegant bordopdækning, som kan nydes sammen med venner og familie.
 

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

 

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

Husk når du handler med Coredesign så får du høj tryghed og sikkerhed med i prisen, og du får en samarbejdspartner som tager ansvar. Tjek her hvad mere end 225 virksomheder har givet af anmeldelser og oplevelse som se deler via Trustpilot.


SKU
RC - 1017341 / PF-11285000
Leverandør varenummer
RC - 1017341 / PF-11285000
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
5
Ordreenhed
1