Trådløs hovedtelefon med bambus

346,50 DKK

Vejl. 589,00 DKK

Luksus trådløs hovedtelefon med bambus, med "over-ear" funktion for at give den ultimative lyd-oplevelse. 
Foldbart design og med bambus detaljer. De har en lang spilletid med helt op til 22 timer. Ørepuderne er komfortable, så du kan nye musikken i mange timer. 
Hovedtelefonerne har en nem og stabil forbindelse til BT 5.0, med en rækkevidde på op til 10 meter. 
300 mAh stort batteri der kan genoplades på 2 timer. De har mikrofin samt løft rør funktion, så du kan besvare opkald via dem. 

Inkl. PVC fri TPE micro kabel til genopladning. 

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.


+ 499 kr. i opstart pr. farve pr. logo

 

fscrecycleconfidence

 Bæredygtighed, det er ikke bare ord:

Miljømæssige og klimavenlige produkter når du handler med Coredesign: 
Coredesign kræver at alle producenter og leverandører følger de miljø- og klimarigtige produktionsforhold. Coredesign insisterer på brugen af azofree farvestoffer.

Med OEKO-TEX sætter Coredesign sundhed og ansvarlighed i centrum. OEKO-TEX er en certificering der garanterer at det færdige tekstilprodukt ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Metervaren er derfor blandt andet testet for rester af pesticider og for afgivelse af tungmetaller.

Papir og pap er FSC-mærket (Forest Stewardship Council) er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Coredesign opfordrer alle producenter og leverandører at have en fuld REACH (registrering, vurdering og godkendelse samt begrænsinger af kemikalier) og sikre at der ikke anvendes skadelig kemikalier i produkterne vi sælger.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

SKU
XD-P329.232
Leverandør varenummer
P329.232
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
25
Ordreenhed
1