Trustpilot
Sidebar billede

Trustpilot

Så snart man har haft en oplevelse med en virksomhed, så kan man straks gå ind på Trustpilot og fortælle om den. Og ikke nok med det, så kan man også give 1-5 stjerner, der til sammen giver virksomheden et gennemsnit. Vi er derfor hos Coredesign stolte af at have et gennemsnit på 4,9 på vores Trustpilot.

Coredesign benytter Trustpilot som et værktøj…

Det er langt fra alle virksomheder, der aktivt vælger at benytte sig af Trustpilot, som et middel til markedsføring. Men det har vi valgt her hos Coredesign.

Vi mener, at det er vigtigt at være en del af en gennemsigtig platform som Trustpilot, da vores kunder her kan gå ind og ærligt fortælle deres oplevelse med os. For selvom vi siger, at vi er en pålidelig og kvalitetsbevidst totalleverandør inden for branding & gaver, så kan det være noget andet, som vores kunder oplever – derfor ringer vi også tilfredshed hos vores kunder, når deres ordre er leveret.

Vi er derfor meget stolte af, at vi ikke bare siger, at vi går ind for kvalitet og service; at det ikke bare er tomme ord – der er altså sandhed bag vores ord, når vores kunder kommer med den ene gode oplevelse efter den anden på Trustpilot.

Men det har ikke altid været en dans på røde roser. Førhen har vi erfaret mindre gode oplevelser på Trustpilot. Men vi tager hver en kundes erfaring til os, vi lytter – og vi tager ved lære. Det er bare en årsag til, at vi undgår at lave den samme fejl igen. Vi er nemlig ISO 9001 certificeret, og har dermed et systematisk fokus på fejl – og har en procedure ved reklamationer.

Hvis der alligevel skulle opstå en fejl, så inddrager vi kunden for at finde den mest tilfredsstillende problemløsning. Vi ignorerer altså ikke problemet eller udelader vigtige opdateringer til kunden. Det er med til at skabe tryghed og en højere kundetilfredshed.

Vil du også dele din oplevelse med os på Trustpilot? Så tryk lige her

Vi samler på glade kunder!

All search results