Log ind
DanskEnglish
0
Sidebar billede

Tryksager i Danmark

Danske trykkerier har gennem flere århundreder arbejdet ud fra stolte og stærke traditioner. Du får derfor en tryksag, der er et håndværk udført i høj kvalitet af veluddannede, faglærte medarbejdere, der kan deres fag. Danske trykkerier er garanti for kvalitet. Du får service og rådgivning på dansk og risikerer ikke de sprogbarrierer, der kan være, hvis dine tryksager bliver produceret i udlandet.

Det grafiske CSR-kodeks
Det grafiske CSR-kodeks tager udgangspunkt i FN’s ti principper tilpasset til danske forhold. Her tager man ansvar for, hvordan hver virksomhed påvirker miljø og mennesker, heriblandt arbejdsmiljø, ergonomi, løfteteknikker, hjælpemaskiner og støjdæmpende løsninger – alt sammen noget, der har en indvirkning på mennesket. Det grafiske CSR-kodeks gør desuden, at man sikrer at trykkerier har fokus på sociale, miljø- og arbejdsmæssige forhold; at menneskerettigheder, arbejdsstagerettigheder og antikorruption er taget højde for, og at leverandøren afspejler de krav, der er til grafiske produkter.


Læs mere om det grafiske CSR-kodeks her

Tryk med ansvar for samfundet
Du handler med ansvar for samfundet, når du køber tryksager produceret i Danmark, fordi danske trykkerier er arbejdspladser med ordnede arbejdsforhold. De fleste danske trykkerier er medlem af GRAKOM Arbejdsgiver, hvor den danske model er respekteret, da både løn- og arbejdsvilkår bliver vægtet højt. Det grafiske CSR-kodeks er vigtigt for dig, der vil tage ansvar, når du køber tryksager til din virksomhed. Det afspejler de krav, du med rimelighed kan stille til en producent af grafiske produkter. Danske trykkerier er derfor en del af verdens grønneste grafiske branche, da de arbejder under de høje miljøstandarder, som vi har i Danmark. Her bliver der taget hensyn til klimaet samt naturressourcerne.

Læs mere her

Hvad er forskellen på dansk og Gdansk, når det gælder tryksager?


Se mere her

Vi samler på glade kunder!

All search results