Vand med logo i pose

2,15 DKK

Super smart vand-pose til brug ved events, sport og andre aktiviteter. Poserne indeholder 250 ml postevand og kan designes efter behov. Poserne bærer ingen pant og er nemme at have med sig da de former sig efter kroppen. Vand med logo der er en god og miljøvenlig måde at promovere sin virksomhed til diverse arrangementer. Put dit logo på vandposen og del den ud til arrangementer - så vil din virksomhed med garanti blive husket. Pris er inkl. 1-farvet tryk Opstartsomkostning, 499,- pr. farve/kliche (3300 stk. svarer til 1 palle)

VANDT postevand i 250 ml poser er skabt til sport, events og friluftsliv. Poserne er behagelig at bære i en en lomme eller et bælte, da posen hele tiden følger kroppen. Når vandposen er tømt, fylder den ingenting i lommen. Til store arrangementer behøver poserne kun et mininum af plads, hvilket letter transport, opbevaring, håndtering og oprydning. Der er mulighed for at få eget design på poserne - fx firmalogo, sponsor, arrangør eller foreningsnavn.

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.


fscrecycleconfidence

 Bæredygtighed, det er ikke bare ord:

Miljømæssige og klimavenlige produkter når du handler med Coredesign: 
Coredesign kræver at alle producenter og leverandører følger de miljø- og klimarigtige produktionsforhold. Coredesign insisterer på brugen af azofree farvestoffer.

Med OEKO-TEX sætter Coredesign sundhed og ansvarlighed i centrum. OEKO-TEX er en certificering der garanterer at det færdige tekstilprodukt ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Metervaren er derfor blandt andet testet for rester af pesticider og for afgivelse af tungmetaller.

Papir og pap er FSC-mærket (Forest Stewardship Council) er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Coredesign opfordrer alle producenter og leverandører at have en fuld REACH (registrering, vurdering og godkendelse samt begrænsinger af kemikalier) og sikre at der ikke anvendes skadelig kemikalier i produkterne vi sælger.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

SKU
AQ-Vandt
Leverandør varenummer
Vandt
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
3300
Tier mængde
3300.00
9900.00
16500.00
26400.00
49500.00
Ordreenhed
3300
Tier priser
2,15 DKK
2,03 DKK
1,80 DKK
1,62 DKK
1,49 DKK