DanskEnglish
0
Bolsjer

Bolsjer

Velkommen til vores univers af reklame bolcher med firmalogo. Køb bolcher som hand-out til messer, arrangementer, kunder, kontoret eller venner af huset. Få bolcher med logotryk - eller folie, hvor du kan få trykt dit budskab, som passer til virksomhedens identitet. Vi har et hav af bolcher; danske som udenlandske - og du kan samtidigt udforske vores enorme udvalg af smagsvarianter. Reklameslik er altid en klar vinder, hvor jeres virksomhed bliver husket med både hjerne, mave og den søde tand. Coredesign har mange års erfaring med logoslik, både kvalitet, smag og budskab er vigtigt for os, når vi guider dig.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 27 resultater

Logobolsjer til møder, messer og konferencer
Coredesign har et stort udvalg af bolsjer med logo (el. logobolcher), alt fra mint til chili- og frugtsmag. Uddel dem som giveaways til møder, messer, konferencer, i receptionen eller blot til medarbejderne på kontoret, og gør at folk associerer netop din virksomhed med noget sødt. Dermed bliver dit firma både husket med hjerne, mave og den søde tand. Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser for, hvad bolsjer med logo kan bruges til. De kan eksempelvis også benyttes til valgkampagner, med forsendelser til kunder, som kan resultere i gode anmeldelser og taknemmelighed fra kunderne – eller til events. Danmark elsker slik, og vi forbinder ofte slik med noget hyggeligt. Vores store sortiment af danskproduceret bolsjer er af høj kvalitet, så du fremstår professionel. Desuden er bolsjerne velsmagende og kan nemt trykkes med dit logotryk eller budskab. Vælg én smagsvariant eller bland, som du ønsker – her guider vores eksperter dig gerne, så du finder dét bolsje, som passer bedst til netop din virksomhed – og som let kan blive din favorit; om det er salt, sødt eller måske vegansk.

Styrk jeres identitet med logotryk
Bolsjer med eget logo er altid en sikker vinder, når kunden på messen skal huske netop DIT firma – her kan dit logo komme direkte på bolsjet, eller som 4-farvet eller digitaltryk på foliet. Det er en stor fordel, at du kan designe bolsjet, så det matcher netop jeres brandidentitet. Bolsjerne kommer ofte i lommen, hvorefter de kommer med hjem, og dit firma dermed bliver udbredt. Coredesign har stor erfaring med logoslik, og vi har set overraskende store resultater ved uddeling af bolsjer, da ét bolsje ofte smager af flere – og det desuden fungerer som et ‘visitkort’ i miniature form.

Bolsjer med logo er en nem måde at få dit budskab ud til dine forretningsforbindelser. Ved tryk i selve bolsjet, så undersøger vi hos vores bolsjekoger, hvad der giver det bedste resultat, så du kan føle dig tryg gennem hele processen. Bolsjerne håndlaves, og dermed kan vi ikke garantere at alle bolsjer er ens – her pakkes bolsjerne oftest i klar cellofan. Logobolsjer kan holde sig længe, hvilket er ideelt, så du kan have dem med på næste messe eller -event. Du skaber helt naturligt opmærksomhed omkring firmaet, og kommer let i kontakt med kunder, da gratis bolsjer ofte vækker et smil hos modtageren. Du kan også med fordel pakke en goodiebag til kunden, når dit firma bliver besøgt til kundemøder. Disse pakkes oftest i lækre muleposer med tryk, hvori der ofte er at finde bolsjer med tryk. karameller med logo, logo vand, og andet merch, der kan brande din virksomhed: notesblokke med tryk, kuglepenne med tryk eller måske endda et krus med tryk, som kan bruges tilbage på kundes kontor til dagens kaffe. Vi har hjulpet masser af kunder med logobolsjer – skal DU være den næste? Så kontakt os gerne, så guider vi dig med smagsvariant, design eller andet.

Tænk klimavenligt ved valg af dine næste bolsjer
Coredesign er ISO-certificeret inden for miljø og kvalitet, og derfor guider vi gerne DIG til et miljøvenligt valg af bolsjer. Derfor tilbyder vi veganske bolsjer med kompostbar folie, hvor foliet bliver hurtigt nedbrudt, og du eksempelvis kan vælge blandt; frugtmix, multivitamin, citron med vitamin C, ice crystal, pepermynte og hindbær/lakrids. Desuden er dit CO2-adftryk væsentligt lavere, når du vælger lokalt producerede bolsjer, hvilket vi hos Coredesign anbefaler.

Ønsker du vejledning til køb af bolsjer med logo?
Core design dk har specialiseret sig inden for tre områder: gaver til firma, firmatøj med logo og andet merchandise med tryk såsom reklameartikler. Vi har mange års erfaring med logoslik og twistede bolsjer med logo, og din opgave er blot at vælge indpakning, smag, farve og tekst, som skal pryde de lækre bolsjer. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, så sidder vi klar til at besvare – her kan vi desuden give dig et konkurrencedygtigt tilbud.

Ofte stillede spørgsmål
Levering: Normalt leverer vi inden for 3 uger, hvilket afhænger af ordrestørrelse og variant, men kontakt os endelig for konkret svar og tilbud.
Sukkerfrie bolsjer:  Coredesign tilbyder også sukkerfrie bolsjer samt pastiller.
Holdbarhed: Vores bolsjer har en holdbarhed på 18-36 måneder, som giver dig og din virksomhed rig mulighed for at få delt alle bolsjer ud til messer og events.
Logoplacering: Vi hjælper gerne med designet til dine bolsjer, og ellers fremsender vi gerne en stanseform.

Stort udvalg af smagsvarianter hos dansk bolsjekoger
Vælg blandt andet mellem frugtbolsjer, lakrids med peber, chilibolsjer, mentholbolsjer og meget mere – udforsk vores udvalg ovenfor, der er noget til enhver smag. Kontakt os endelig, hvis du har andre ønsker, så finder vi gerne en løsning, der passer til dit behov.

All search results