DanskEnglish
0
0

Firmajulegaver

Når du som indkøber skal finde den rette leverandør til julegaver, så kan det været lidt af en jungle, og du kan nemt miste pusten – hvor skal du starte? Hvem skal du tage fat i? Du har måske mange overvejelser - hvad skal vi give de ansatte? Hvad er budgettet? Skal de have den samme gave alle sammen? Skal de have en individuel gave? Skal de selv vælge deres firmajulegave? Bare rolig - vi skal nok hjælpe dig med firmajulegaverne.

Viser 1–20 af 2820 resultater

Sådan vælger du julegaver til medarbejdere

Der findes faktisk 486 udbydere med salg af firmajulegaver. Typisk er det julegaver til ansatte som er en tradition mere end 86% er af alle virksomheder i Danmark værner om. En gave, der virker som “tak for året der er gået og tak for din indsats”. Julegaver til medarbejdere er en super god måde at anerkende og rose organisationen på. Lederen udviser et humant signal og viser respekt og omsorg for de ansatte. Og det kan ofte godt svare sig i den anden ende, at man investerer lidt i sine medarbejdere, selvom det kan være en udgift i den tunge ende, så kommer det ofte tifold igen at vise generøsitet og taknemlighed, som kan virke meget motiverende på mange ansatte.

Coredesign – et væld af muligheder og ekspertise

Firmajulegaver kan du give i form af én gave, hvor alle får den samme julegave i virksomheden. Men vi ser en tendens, hvor flere og flere hellere vil give en firmajulegave til medarbejderen, som de selv kan vælge i en vælg-selv-gaveshop, som er en julegaveshop som vi her hos Coredesign kalder for julegavesokken.dk.
Her har du og dine ansatte friheden til frit at vælge lige den gave I allerhelst vil have. Din arbejdsgiver vælger blot et beløb du kan bruge i shoppen, og så kan du ellers lade dig inspirere af de mange forskellige gaver. Når du har fundet det du allerhelst vil have, så lægger du det i kurven og taster koden ind. Det kan da ikke være meget nemmere, vel?

Vi tilbyder desuden et kæmpe udvalg af firmagaver til alle former for anledninger og årstid.

Firmajulegaver fra vælg-selv-shop storhitter!

Giv dine medarbejdere muligheden for selv at vælge gave i en valg-shop eller online julegaveshop, det er meget populært. Det er i dag faktisk den allermest populære måde at give medarbejderne deres julegaver på. Det er et julegavekoncept, som er bygget op omkring det elektroniske som når du e-handler privat. Det er meget nemt at anvende for alle involverede og samtidig så sikrer man at alle medarbejdere får den firmajulegave de helst vil have. På den måde bliver alle glade. Både giver og modtager!
Julegaverne som gives til kunder eller ansatte, de skal selvfølgelig være lækre og i høj kvalitet. Man bruger ikke reklamegaver så meget mere, altså hvor de ansatte får en gave med firmaets logo på, det er mere en reel julegave som er genkendelig i detailbutikkerne som er meget populær. Reklamegaver kan man stadig give, men i andre sammenhænge.

Hvis man gerne vil sprede sit logo er reklamegaver en super måde at give det på, men når man giver firmajulegaver så bør fokus være på medarbejderens udbytte og ikke kun firmaets.

Tryghed fra start til slut

Firmajulegaver kan være en fordel at komme ud og se på, før I skal vælge. Hos Coredesign har vi et showroom på skønne Islands Brygge 79C, Opg. 8, 4. sal, 2300 København S.

Her kan du som indkøber booket et møde og komme forbi og få en god snak omkring processen når du skal indkøbe julegaver til din virksomhed. Det er godt at tjekke op på om den leverandør du handler med har en troværdig og etisk politik omkring logistik og håndtering – især i distributionen. Firmajulegaver som valgshopløsning er en mere kompliceret måde at styre og organisere på. Du bør altid tjekke på TrustPilot om den virksomhed du vælger til at levere jeres firmajulegaver har en høj kundetilfredshed.

Vi kan tilbyde vælg-selv-julegaver fra bl.a Julegavesokken, Yourgift, VIP shoppen og mange flere spændende løsninger.

 

Besøg vores showroom i København

Det er et krævende job at være indkøber. Du skal have styr på mange detaljer i processen, vigtigst af alt skal du kende til din virksomheds ønske og krav om stil, kvalitet, farver og udtryk som ønskes at udsendes til omverden. Coredesign har valgt at have et showroom du kan komme og besøge, hvor du kan se, føle og mærke de produkter du skal indkøbe. Det kan være gimmick gaver, kundegaver, profilbeklædning som du står og skal indkøbe, og her anbefaler vi, at du kigger forbi Islands Brygge hvor vores showroom står klar til at tage imod dig.

Du vil føle dig mere tryg og sikker i dit valg af firmajulegaverne, når du først har set produkterne du skal indkøbe og vi lige sammen kan vende processen og tidsplanen. Kig forbi i vores showroom på Islands Brygge og lad dig inspirere, få en masse inspiration til dine markedsføringstiltag og øvrige opgaver som du står for.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer