0

Julegavesokken

Julegavesokken er Coredesigns egen populære valg-gave-shop. Den er udviklet i samarbejde med vores trofaste kunder. Der er et godt udvalg af populære firmagaver - alt fra klassisk dansk design, lækre delikatesser samt elektronik m.m. Der er en firmagave til en hver smag i denne valg-shop. Fordi vi selv står bag valgshoppen, så har vi mulighed for at tilpasse den, så den passer til din virksomheds ønsker og behov.

Viser alle 3 resultater

 • Nyhed

  2020 ÅRETS GAVE MED FORSKÆRERSÆT 640

  Pris: 640,00 kr.

  Vejl.: 1328,00 kr.

 • Nyhed

  2020 ÅRETS GAVE MED VIN 560

  Pris: 560,00 kr.

  Vejl.: 1048,00 kr.

 • Nyhed

  Actionkamera inkl. 11 stk. tilbehør - Flere farver

  Pris: 400,00 kr.

  Vejl.: 1000,00 kr.

Gaverne er nøje udvalgte efter den høje vejl. Butiskpris, og vi har forhandlet særlige gode priser således du får meget for pengene.

Hver shopperiode kører typisk 2 uger. Vi kan også tilbyde at udarbejde dit helt eget design, med jeres fimalogo på webshoppen og med jeres egne firmafarver som baggrund. Tag fat i os så får vi lave en super fin løsning til jer. Vi er meget fleksible hos Coredesign og vi har egne webudvikler og grafiker ansat, så vi kan reagere hurtigt. Du skal ikke vente.

Julegavesokken ser danmarks største og bedste vælgershop. En julegaveshop hvor du som virksomhed med garanti får ros og succes i organisationen fordi der er en gave for en hver smag. Alle aldre og køn er tænkt ind i valget af gaverne. Og du får virkelig noget for pengene.

Klik ind her og se hvor mange forskellige gaver du kan vælge under hver kategori.
Tjek her www.julegavesokken.dk

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer