DanskEnglish
0
Medarbejdergaver

Medarbejdergaver

Velkommen til vores univers af medarbejdergaver. Coredesign har samlet forskellige personalegaver, så du kan sige TAK for den gode indsats. Der kan være mange anledninger til, at du synes dine ansatte fortjener en gave - det kan være i anledning af fødselsdage, barselsgaver, blot en "tak for den gode indsats"-gave eller mange andre højtider og anledninger. Desuden så hjælper vi gerne dig fra A-Z med at få trykt logo på den valgte gave. Gør her dit personale glad med en lækker og unik personalegave.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 706 resultater

Medarbejdergaver til jubilæer, højtider, fødselsdage eller “bare fordi”?
Mange firmaer har tradition for at give gaver til personalet i flere forskellige anledninger. Det kan være i forbindelse med højtider, hvor især firmajulegaver, påskegaver og sommergaver er yderst populære blandt virksomheder. Coredesign dk har en website, der tilbyder medarbejdergaver i alle former og størrelser. Du kan med en firmagave med logo biddrage til et godt arbejdsmiljø i virksomheden samt en glæde hos modtageren af gaven, som vil huske gestussen fremadrettet. Giv dit personale mere motivation i hverdagen, så de føler sig værdsat for de timer, som de lægger i virksomheden – og den indsats, som de gør i hverdagen, som gør at firmaet løber rundt. Coredesign har et stort sortiment, der gør det let for dig som indkøber. Find et produkt, der afspejler jeres brand og værdier, og som enten passer til det enkelte individ eller anledningen, som gaves skal gives til. Skal gaven gives, når kulden trænger på i det danske vejr, så overvej eksempelvis en lækker hue med jeres firmalogo broderet midt på eller i siden – eller overvej en termokande i kvalitet, som modtageren kan bruge igen og igen, og derfor er miljøvenlig, da man derved undgår de mange engangskrus i hverdagen, på farten og på kontoret. Skal firmagaven derimod gives til påske, så tilbyder vi et hav af delikatessepakker og chokoladegaver, hvor dit logo kan trykkes på indpakning. Undersøg tilmed vores YourGift-gavekort, som gør det muligt, at modtageren af gaven selv kan vælge sin gave mellem et større udvalg. Her får du en glad medarbejder, og sikrer samtidigt, at gaven bliver brugt lang tid for eftertiden.

Med en medarbejdergave med tryk, der har du en enestående chance for at vise din taknemmelighed og anerkendelse over for den enkelte medarbejder, og får indhentet dét, som du ikke når i den travle hverdag. Det er specielt et klap på skulderen, og et kæmpe tak for indsatsen, når gaven kommer uventet og uden for sæson på kontoret, så overrask allerede dit personale nu. Det vil bringe en masse glæde på kontoret, og give medarbejderne en større motivation, da de vil føle at blive set i hverdagen.

Regler for firmagaver – gaver fra arbejdsgiver
En medarbejder kan få skattefri gaver fra en eller flere arbejdsgiver:

  • Fysiske gaver og andre mindre personalegoder til en samlet værdi af op til 1.200 kr. i 2022 (1.200 kr. i 2021).

Husk at der er særregler for firmajulegaver, som du kan læse mere om på “Gaver og julegaver” på Skat.dk.

Investér i personalegaver med- eller uden logo
Medarbejdergaver med logo er ikke blot en god investering i medarbejderen, men såvel også en god investering internt i firmaet. Udover at forkæle personalet med goder, så kan du give med fordel give en firmagave med logo. Her opnår du eksponering i gadebilledet, hvis du eksempelvis investerer i en termokop med logo, der kan tages med på farten i de travle gader om morgenen eller i offentligt transport. Dit firma vil opnå maksimal eksponering, når medarbejderne får en gave, som de tager i brug eller har stående i hjemmet, og dermed ved besøg viser gaven frem. God markedsføring og branding er ideelt for både store- og små virksomheder, da du har mulighed for at skabe synlighed om jeres logo, og komme ud med netop det budskab eller slogan, som I sidder inde med. I kan med en firmagave vise firmaet værdier og fremtidsvisioner, og her hos Coredesign hjælper vi dig fra A-Z, så vi sammen kommer i mål med ordren.

Er du på jagt efter grønne personalegaver, økologiske delikatessegaver eller andet, så er det blot fantasien, der sætter grænser. På vores website har vi et udpluk af vores udvalg, og herpå kan du med fordel allerede bestille nu, hvis du ønsker firmagaver uden logo. Det er nemt og sikkert, og du kan læse vores anmeldelser fra kunder på Trustpilot – vi er selv meget stolte over vores anmeldelser.

Coredesign sidder klar til at vejlede dig allerede nu
Har du udvalgt dine næste firmagaver, eller har du spørgsmål til produkter, og mangler rådgivning, så sidder vores eksperter klar alle hverdage. De kan hjælpe dig fra A-Z, og kan booke et møde ind i vores showroom på Islands Brygge, hvis det giver mening for dig og din virksomhed. Hos os kan du forvente professionel rådgivning til køb af alt fra firmagaver til reklameartikler og firmatøj. Vi er kun et opkald eller en mail væk, og sidder klar til at hjælpe dig.

All search results