DanskEnglish
0
Sommergaver

Sommergaver

Velkommen til vores univers af sommergaver til medarbejdere. Sommergaver er ved at være ligeså populær som julegaven og påskegaven, og det giver anledning til at sende en sommerhilsen til ansatte såvel som kunder. Giv eksempelvis en sej firmagave, som dine medarbejdere stolt kan vise frem hele sommeren. Hvad med en forfriskende, lækker og danskproduceret ginpakke, som de kan nyde i deres sommerferie? Der er mange muligheder, og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige sommergave til din virksomhed. Vi har mange gode kvalitetsmærker at vælge imellem.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 147 resultater

Sig tak til din medarbejder eller kunde med en sommergave
Planlæg allerede nu, hvad dine medarbejdere skal have i sommergave, som TAK for deres seje og store indsats for virksomheden. En sommergave er en anderledes gave, som vil passe godt ind i dit firma, hvis I blandt andet har en travl sommersæson. Tag dit personale under armen, og send dem glad på sommerferie med en flot sommergave i favnen, som de kan tage med hjem i privaten og vise frem til familie og besøgende. Gør det til en ny tradition i din virksomhed, da gaver er med til at øge motivationen i virksomheden – og som samtidigt kan være en god måde at brande firmaet. En lille tanke og handling, som en sommergave, skaber enorm stor glæde hos modtageren, og de vil huske dig for gestussen i fremtiden.

Her hos Coredesign har du som indkøber eller arbejdsgiver rig mulighed for at vælge personlige sommergaver til lige netop dit personale. Vi tilbyder desuden YourGift-gavekort, hvor din medarbejder frit kan vælge sin sommergave, inden for det budget, som I afsætter. Vi har et bredt udvalg på vores hjemmeside, og du kan frit vælge om det skal være en sommergave med logo eller en sommergave uden tryk. Sortimentet er bredt, og her er der et udpluk af de firmagaver, som du kan give dine medarbejdere.

Delikatessepakker kombineret med dansk design. Heriblandt er det blandt andet muligt at få en krukke med kvalitets lakridskugler og chokolademandler, hvori man får en flot krukke fra det danske mærke med skandinavisk stil, Normann Copenhagen. Udvalget er stort, og kun fantasien sætter grænser, så kontakt os endelig, hvis du har udset dig en lækker pakke.

Elektronik, som din medarbejder kan tage med på ferien i både udlandet og indland, hvis ferien holdes i det skønne danske sommervejr. Her har vi et stort udvalg af høretelefoner og powerbanks fra Kreafunk, som er perfekt til stranden med en god podcast eller sin favorit playliste i ørerne.

Boligtilbehør har vi også rigeligt af. Her kan du give en sommergave, som medarbejderne har mulighed for at have stående i hjemmet, eller kunne bruge i sommerkøkkenet. Udforsk herunder vores strandstole i træ, hvor du med fordel kan få dit logotryk på, eller give et lækkert grillbestik, som kan bruges på spisebordet i FSC-certificeret træ.

Miljøvenlige sommergaver til den grønne omstilling
Coredesign har tillige med, miljøvenlige sommergaver til dig, der vil forkæle medarbejderen for den gode indsats, eller kunden for et godt samarbejde – MEN samtidigt vil have miljøet i tankerne. Find heriblandt økologiske håndklæder lige til at tage med på stranden, når solen titter frem. Vores AWARE RPET picnictæppe er desuden perfekt til kollegaen, der ofte tager på tur med familien eller vennerne. Og tag også et kig på vores flotte design-højtalere i hvedefibre, så dit personale kan lytte til god musik med god samvittighed – det går godt hånd i hånd.

Sommergaver med logo er en god investering – nu og i fremtiden
Investér i dit personale og kunder, det vil de med sikkerhed værdsætte. Står du som indkøber, og leder efter den næste måde at skabe synlighed omkring dit firma og jeres værdier? Reklamegaver er en god løsning for dig, der ønsker at række ud, og sige tak for samarbejdet. Derudover er gave-givning bevist at være relationsskabende, og er samtidigt med til at fastholde nuværende relationer. Alene en firmagave med logo kan gøre folk opmærksom på din virksomhed, både i hjemmet og i gadebilledet, når gaven tages i brug. Foruden dette er firmagaven nu med til at brande dine værdier, og dermed skabe nye potentielle kunder.

Hvad er reglerne for personalegoder?
Personalet kan få skattefri gaver fra en eller flere arbejdsgiver:

  • Fysiske gaver og andre mindre medarbejdergoder til en samlet værdi af op til 1.200 kr. i 2022 (1.200 kr. i 2021).

Husk at der er særregler for firmajulegaver, som du kan læse mere om på “Gaver og julegaver” på Skat.dk.

Få rådgivning af vores eksperter ved køb af firmagaver
Her hos core design lever vi af at hjælpe virksomheder med at blive husket, og ønsker du logotryk, så hjælper vi helt fra A-Z i processen, så du kan føle dig tryg og sikker. Vi tager ansvar, og gør dig opmærksom på ændringer. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at vejlede dig ved køb af firmagaver, reklameartikler og firmatøj – alt sammen noget, der er med til at skabe jeres brandidentitet. Vi har mange flotte anmeldelser fra vores tidligere kunder på Trustpilot – skal du være den næste?

All search results