DanskEnglish
0
0

Caps

Kasketter er en god gave til mange anledninger. Cap eller kasket kan virkelig være en god gaveidé. En rigtig god reklamegave, som har en høj markedsføringsværdi. Du kan få mange forskellige modeller og prisklasser, alt efter hvad kvalitet du søger. Kunder og medarbejdere, som er vant til at gå med kasket eller cap, de vil kunne skabe stor markedsføringsværdi for din virksomhed.

Viser alle 11 resultater

Caps:

Kasketter eller caps med brodering eller med tryk, der er masser af navne og muligheder. Men fakta er, at der sælges mange caps og kasketter hvert år til virksomheder. Du som virksomhed benytter disse til medarbejderne som skal ud og arbejde på byggepladsen, eller som skal bruge kasketter til beskyttelse af lys og solen i hverdagens arbejde. Eller en god cap eller kasket kan sagtens også være relevant til en event eller arrangement i jeres virksomhed. Ofte til golf-turneringer og andre udendørs events benyttes caps og kasketter. Caps med branding og kasketter med markedsføring du bestemmer.

Du kan få kasketter og caps i alle de farver og varianter du ønsker. Der produceres mange forskellige caps og kasketter. Farver og modeller kan være forskellige. Og det kan være svært at vælge. Lad os hjælpe dig hos Coredesign. Vi står klar på tlf. 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk. Så kontakt os når du skal indkøbe kasketter eller caps til din virksomhed.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer