0

Veste

Bodywarmer eller vest er meget populær i indkøb af gaver til medarbejdere i virksomheder. Du kan få en flot brodering med jeres firmas visuelle identitet på en vatteret vest. Veste i mange kvaliteter og mange prisklasser. Forskellige veste eller bodyvarmere i vinterudgave eller tynd, som kan anvendes hele året. Vi har nogle bestsellere blandt veste, og det er den mere vatterede udgave, som er forholdsvis tynd, men også tilpas kraftig, til den kan anvendes for at varme kroppen om vinteren. Den er let og funktionel. Veste fås også i fleece.

Viser 1–20 af 23 resultater

Kontakt Coredesign for mere rådgivning og viden omkring valg af veste til jeres ansatte. Du kan få mange forskellige kvaliteter, former og farver. Vi hjælper dig med at tage den rigtige beslutning til valg af profilbeklædning.

Kontakt os på salg@coredesign.dk eller på tlf. 6261 8282

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer