DanskEnglishDeutsch
0

Cykeltøj

Mange virksomheder disse år bakker op omkring motion for ansatte, og især cykelsport er en ny trend i de danske virksomheder. Hos Coredesign kan du få specialdesignet jeres helt eget hold-cykeltøj, hvor du får optimal branding af din virksomhed.

Sorter efter pris

Viser et enkelt resultat

  • Craft cykeltøj, eget special design

    Pris: 410,64 kr.

    vejl.:

Skab en stærk teamånd i virksomheden
Det er en super fin måde at skabe sammenhold og teamånd på i jeres virksomhed med indkøb af cykeltøj med virksomhedens logo på tøjet. Det skaber holdånd og samarbejdsånd både på cykelturen, men også i hverdagen i jobbet. Se her en masse forslag til cykeltøj du kan få, enten med branding af kendte varemærker som Craft eller du kan få helt dit eget firma-design.

Kontakt endelig Coredesign-teamet for hjælp og vejledning og forslag til indkøb af firmatøj/cykeltøj med jeres logo påtrykt.

Støt op om de ansattes motionsvaner
Coredesign forhandler et kæmpe udvalg af sportstøj til alle slags sportsgrene. Mange virksomheder løber i disse år DHL løb, hvortil du hos os kan finde både T-shirtstilbehørløbetights og shorts samt generelle løbetips. Motion giver ikke blot glæde og velvære. Sunde medarbejdere har også mindre sygefravær og mere energi og overskud. Få det fulde overblik over alle vores produkter til motion og løb her.

Har du fokus på høj kvalitet af cykeltøj, trykkvalitet samt god rådgivning, så ring til Coredesign på 6261 8282, eller skriv til os på salg@coredesign.dk – vi står klar til at hjælpe dig i cykeltøjet.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer