0

Pullover

Som virksomhed er du ofte nødt til at tænke på, hvordan personalet præsenterer dit look og din stil, ja, hele det aftryk, som dine ansætte udsender, når de skal præsentere din virksomhed er vigtigt. På den her side kan du se vores udvalg af pullovers i lækker kvalitet.

Viser alle 8 resultater

En lækker pullover med flot brodering kan være en god løsning til at give dine ansatte på som business-beklædning, når du skal udsende et godt signal om at vi har styr på tingene. Så vil det være flot at klæde personalet godt på. En pullover indkøbes ofte til særlige typer virksomheder med behov for lidt ekstra end blot skjorten med logo-tryk eller brodering. Det er en ekstra varme der skal til. Du kan være på messe i vintertiden og skal sikre dig at personalet ikke fryser men samtidig ser præsentabelt ud.

Ring til Coredesign-teamet på tlf. 6261 8282 og vi guider dig til den helt rigtige pullover til dit personale. Kontakt Coredesign når du skal indkøbe business-beklædning til dit personale. Vi sender også gerne fysiske prøver til dig, eller du kan komme og prøver business-tøjet på Islands Brygge, hvor vi har showroom.

Showroomet er til kun for dig, så du kan komme og se, mærke og føle på kvaliteten inden du køber ind til eller for din virksomhed.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer