DanskEnglish
0
0

Regnjakker

Brand jer i selv det værste regnvejr med flotte regnjakker med logo. Gør regnvejr til en mulighed for at give jer selv lidt reklame.

Her i denne mappe vil du se en masse gode forslag til regntøj hvor du kan sætte jeres virksomheds logotryk på tøjet og få branding den vej. En god og brugbar gave kan sagtens være et lækkert regnsæt med virksomhedens logotryk. Regntøj kan virkelig være værdiskabende for medarbejderne at modtage, fordi de måske cykler til og fra arbejde. Eller til et arrangement eller et event i virksomheden, hvor I skal være ude i naturen og vi ikke er sikre på vejret holder tørt.

Skal du afholde et event udenfor i naturen for din virksomhed, så kontakt Coredesign for hjælp til at finde markedsføring produkterne der passer ind.

Husk at du bliver husket når du giver en gave, og vi hjælper dig og din virksomhed med at blive husket. Så ring endelig til Coredesign på 6261 8282 eller skriv til os på salg@coredesign.dk – vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige regntøj til jeres udendørs arrangement i jeres virksomhed.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer