0

Skjorter med logo

En skjorte er ikke altid bare en skjorte. Den findes i mange pasformer og størrelsesvarianter du som indkøber skal være særlig opmærksom på når du køber ind til din virksomhed.

Filtrer efter pris

Skjortehistorien
Historien om skjorter, som du kender dem i dag. Kan føres 3000 år tilbage, før K.F.
De fleste mænd har mindst én skjorte de anvender, typisk endda flere.
Der er jo også en skjorte til enhver lejlighed! Der er hverdagsskjorten, casual Friday skjorten, arbejdsskjorten, fint møde skjorten, jakkesætsskjorten, konferenceskjorten, mødeskjorten, lærredsskjorten, businessskjorten sågar smokingskjorten.
Ja det jo ikke så lidt forskellige begivenheder der bliver lavet skjorter til, derfor er det også vigtigt at den skjorte du vælger til dine medarbejdere – reflekterer det signal, som du ønsker at sende.

Din virksomhed kan med fordel vælge en skjorte med brodering, det ser absolut pænest ud med brodering i stedet for tryk. Det er som om at skjorten bliver løftet og fremstår mere eksklusiv med brodering fremfor tryk. Vi anbefaler at placere brodering på bryst venstre bryst eller på kraven, det er de to bedste og mest almindelige placeringer af logo på en skjorte.

Hjælp til at vælge den rette løsning for dig
Coredesign er specialister i branding samt firmatøj, og forhandler et kæmpe udvalg af kvalitetstøj til forskellige brancher. Vi har lækre vestejakkerpulloversregntøj og økologisk firmatøj. Se hele oversigten over firmatøj og muligheder her.

Dit firma kan med fordel vælge en business skjorte i lyseblå eller hvid, det er de absolut mest populære farver og i mærket Oxfort eller Harvest.

Bestil skjorter til enhver lejlighed og du kan føle dig tryg og sikker når du handler med Coredesign fordi du kan komme at føle og fornemme kvaliteten i vores showroom på Islands Brygge, du kan også ringe og få en god snak med os omkring vores anbefalinger hvis du bor længere væk fra København. Vi sender gerne en prøve af en skjorte til dig.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer