DanskEnglish
0
Sweatshirts med logo

Sweatshirts med logo

Velkommen til vores udvalg af forskellige styles af sweatshirts som du kan få med logotryk på. En sweatshirt er en super god profilbeklædning, der altid vil have sin nytte, om det er til at putte sig i, holde sig varm med på en kold vinterdag, til sport eller noget helt andet. Du kan bruge både en hoodie og en sweatshirt til mange formål og hos Coredesign hjælper vi med at finde den rigtige model til lige netop dit behov.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 220 resultater

Alle vores sweatshirts kan bestilles i den mængde og med det logo tryk du ønsker. Gennem Coredesign kan du også selv designe din sweatshirt i sin egen unikke farve, så det matcher din virksomhed.

Vores udvalg gælder både for mænd og kvinder og findes i flere forskellige størrelser. I samarbejde med dig finder vi frem til den helt rigtige model, farve, kvalitet og pasform som skal dække dit behov.

 

Hvordan ved jeg hvilket tryk jeg skal vælge?

Der findes 32 forskellige tryk som broderings metoder. Det kan være svært som indkøber at vide hvilket tryg, der passer til lige netop det ønskede profilbeklædning. Netop derfor har vi hos Coredesign specialiseret os indenfor emnet og kan hjælpe dig med at tage den helt rigtige beslutning omkring at få dit logo på det ønskede profilbeklædning.

 

Kig forbi vores spændende showroom på Islands Brygge

Coredesign har valgt at have et showroom du kan komme og besøge, hvor du kan se, føle og mærke udvalgte produkter. Det kan være alt fra gimmick, gaver, profilbeklædning og meget mere – vores showroom står til at inspirere dig.

Vi bestræber os efter, at indkøbs processen for dig skal føles tryg og sikker, hvorfor vi anbefaler, at du booker et møde med os, hvor vi sammen kan vende processen og tidsplanen. Kig forbi i vores showroom på Islands Brygge.

Bæredygtighed

Bæredygtighed og socialt ansvar: T-shirts, som er fremstillet af BCI bomuld samt recycled. Tasker, hvor materialer er 100% BIO nedbrydelige. Ekstra ansvars-bonus når du handler med Coredesign, er at du er med til at støtte Børne Cancer Fonden når du køber profiltøj og tekstil.

 

Special design hitter

Nu kan du få leveringer på udvalgte tekstiler på kun 5-6 uger med jeres helt eget design. Halse disser i eget firmadesign, huer med firmalogo og halstørklæder i eget firmadesign. Masser af gode muligheder for at spare en masse tid og penge ved østenproduktion.

Ring på 6261 8282 eller skriv på salg@coredesign.dk, vi står klar til at guide dig og finde frem til den helt rigtige beklædning for dit personale.

All search results