DanskEnglish
0
0

Sweatshirts

En hoodie eller en sweatshirt er en super god profilbeklædning, der klart kan være nyttig til brug i hverdagen på jobbet. Du kan bruge en hoodie eller en sweatshirt til mange formål. Det kan være med eller uden lynlås, og det kan være i mange farver og varianter og ikke mindst forskellige kvaliteter - du vælger.

Viser 1–20 af 54 resultater

Brodering eller tryk ?, det afhænger meget af kvaliteten af den trøje du vælger at indkøbe. Valg af dekoration kan vi hjælpe dig med, det er faktisk det vi lever af.  Nemlig at rådgive dig som kunde i valget af den rigtige beklædning til dit personale, både i pris og kvalitet. Du kan få mange smarte sweatshirts og hoodies i mange forskellige faconer og modeller.

Kontakt os endelig for hjælp til valget af jeres profilbeklædning. Vi lever af at sælge firmatøj og rådgive om tryk og brodering.

Ring på 6261 8282 eller skriv på salg@coredesign.dk, vi står klar til at guide dig og finde frem til den helt rigtige beklædning for dit personale.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer