DanskEnglish
0
T-shirt med logo

T-shirt med logo

Hos Coredesign er en T-shirt ikke bare en T-shirt. Med en T-shirt fra Coredesign får du kvalitet, et utal af farver, modeller og kvaliteter. Flere årtiers erfaring og viden sikrer dig et produkt med høj slidstyrke, god farveægthed og en behagelig pasform der holder. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen, og laver specialdesignet tryk som matcher dit brand og identitet. Så gå på opdagelse i vores store sortiment, og find din næste T-shirt med logo hos Coredesign.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 224 resultater

Firma T-shirts styrker din branding

En flot og professionel firma T-shirt hjælper din virksomhed med at skille sig ud fra mængden, og styrker din virksomheds branding og identitet. Hos Coredesign har du mulighed for at få specialdesignet din firma T-shirt, så den får præcis det udtryk du ønsker. Firma T-shirts er med til at skabe et ensartet udseende til dit brand, og uanset om de skal bruges til arbejdsbrug, medarbejderfest eller events, så opnår din virksomhed et ensartet udtryk som vil styrke jeres branding. 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af firma T-shirts, og find en lang række størrelser, farver og designs. Du kan evt. også prøve vores logoview, så du kan se hvordan din firma T-shirt vil se ud med jeres logo, slogan eller andet. Alt du skal gøre er at vælge din favorit T-shirt, uploade dit logo, hvorefter du kan drag og drop logoet præcis hvor du ønsker det. Du er også altid velkommen til at tage fat i vores dygtige team, som både kan hjælpe dig med valg af T-shirt og efterfølgende design. 

Vi forhandler reklame T-shirts af høj kvalitet

Coredesign er ISO certificeret efter de internationale standarder indenfor hhv. kvalitet og miljø. Så når vi reklamerer med produkter af høj kvalitet, så er det ikke bare noget vi siger – der er handling bag vores ord. Vi udvælger nøje vores leverandører, vi tager ansvar, og intet bliver overladt til tilfældighederne. Det er præcis derfor at virksomheder som Velliv, Novo Nordisk og Sundhedsstyrelsen er blandt vores mange glade kunder. 


Når du køber en reklame T-shirt hos Coredesign er du derfor altid sikret et produkt af højeste kvalitet, og som er produceret under gode arbejdsforhold og med fokus på miljøet. På trods af vores T-shirts af høj kvalitet, tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser, så du får fuld valuta for din investering. Reklame T-shirts er en fantastisk måde at markedsføre din virksomhed på, og bruges af alle typer virksomheder i dag. Det gælder både restauranter, caféer, tømrer, murerfirmaer, rejsebureauer, butikker og mange flere.

All search results