DanskEnglish
0
0

T-shirts

Hos Coredesign er en T-shirt ikke bare en T-shirt. Med en T-shirt fra Coredesign får du kvalitet, et utal af farver, modeller og kvaliteter. Flere årtiers erfaring og viden sikrer dig et produkt med høj slidstyrke, god farveægthed og en behagelig pasform, der holder, hvad den lover.

Viser 1–20 af 130 resultater

Du finder et bredt kvalitetsudvalg og produkter i forskellige prisniveauer, alt efter hvad du skal bruge tøjet til. Så uanset om du skal bruge T-shirts til kampagner, arbejds, fritids- eller sportsbrug, så er du sikker på at finde lige netop den kvalitet og de funktioner, du leder efter.

T-shirt med logotryk bliver ofte anvendt til messer, konferencer, møder, events og alle de arrangementer som kræver særlig opmærksomhed, og hvor modtageren kan se klart og tydelig branding.

Du og din virksomhed får optimal markedsføringsværdi ved at klæde jer ens.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer