0
Huer

Huer

Velkommen til vores univers af huer. Huer er et accessoires, der er ideelt at have i skiftet mellem årstiderne. Giv kunder en hue med til kundemøder, eller lad dine medarbejdere brande din virksomhed, når de skal til og fra arbejde - og er på farten i hverdagen og weekenden. Hos Coredesign hjælper vi fra A-Z, og derfor kan du hos os få din hue med logo. Få eksempelvis en tynd jerseyhue med tryk eller vælg en hue af tykkere materiale, så du kan få broderet jeres logo - og gøre jer synlige i gadebilledet.

Kuglepen ikonGave ikonT-shirt ikon

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 26 resultater

Oplagt reklamemulighed for dig og din virksomhed
Lad dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere være ambassadører for dit firma, og giv dem en hue med firmalogo på hovedet, som de kan have på i overgangen mellem årstider, når kulden trænger på; i toget, bussen, på gåturen eller cykelturen – en hue med tryk kan bruges alle vegne, og vil gøre dit logo synligt i gadebilledet og på farten til nye potentielle kunder, der bliver introduceret til jeres virksomhed. Coredesign tilbyder et hav af profilbeklædning, og kan vejlede dig i alt fra jakker, bukser og t-shirts til vanter, huer og regntøj. Vi har hjulpet adskillelige kunder med løbetøj til DHL-løb samt matchende t-shirts til teambuilding arrangementer – og vores eksperter kan hjælpe med lige netop dét event, som du har i tankerne. Her er huen med til at skabe en helhed og fællesskab mellem deltagerne – og i sortimentet har vi både huer til mænd, kvinder og unisex, så du kan finde den helt perfekte hue – også blandt kendte mærker, som Neutral, der tilbyder tøj af økologisk bomuld.

Huer med logo – Coredesign har et stort udvalg
Udforsk vores sortiment på vores website, hvor vi har huer i alverdens farver, materialer og modeller. Find her en traditionel finstrikket hue eller vær anderledes og prøv vores multifunktions-halsedisser, der både kan bruges om halsen og på hovedet. Vores multihalsedisser kan desuden designes med digitalt tryk, så du frit kan designe huen med dét budskab eller de værdier, som I vil udtrykke til potentielle nye kunder og kunder, som I samarbejder med i forvejen. Tænk over, hvad huen skal bruges til, og om den skal være varm (og hvor varm). eller om huen skal bruges til medarbejderen, der dyrker sport i sin fritid eller til fysiske aktiviteter med kontoret. Vi har flere af vores modeller, som vi er meget glade for her hos Coredesign, og som ovenikøbet er miljøvenlige:

Classic Beanie fra det danske brand Neutral. De har designet en lækker hue i 100% økologisk Fairtrade bomuld, som du med god samvittighed kan give til kunder, medarbejdere og venner af huset. I samme boldgade har vi en smuk dobbeltlags hue, der passer perfekt til alle, der bærer den. Den er lavet af Polylana, der er et lav-impact alternativ, hvor der bliver brugt mindre energi og vand i produktionen – og i den forbindelse har et indarbejdet AWARE-sporingstof, der bekræfter brugen af genbrugsmaterialer. Udover vores klassiske beanie huer, så kan du også finde tynde løbehuer med mere i vores sortiment på vores website.

Coredesign hjælper gerne dig med en grøn omstilling af reklameartikler, firmagaver og profiltøj. Huer med logo er en god måde at markedsføre sig ude på markedet, så I sikre at jeres virksomhed bliver husket. Denne reklameartikel er i øjenhøjde, og vil med sikkerhed blive set af mange mennesker i gadebilledet. Tag dem med på messer, konferencer og events, og del ud til nye ansigter, der kommer og besøger jeres stand. Gør det derfor nemt , og bestil one size huer, der er designet til at kunne passe alle. Huer med tryk er også ideel, som intern markedsføring, og når medarbejderen skal have et tak for sin indsats i virksomheden – giv dem som en “bare fordi”-gave, eller gør dem til en fast del af velkomstpakken, som nye medarbejdere får ved start i firmaet.

Lad vores eksperter guide dig ved køb af hovedbeklædning med logo
Vores eksperter hos Coredesign har mange års erfaring, og vi kan blandt vores kunder på Trustpilot aflæse, at god service og en tryg proces og oplevelse er nøglen til glade kunder. Vi tager dig i hånden, og giver dig status på din ordre, og hvis der opstår ændringer i produktionen, så kontakter vi dig, så snart vi har besked fra fabrikken/producenten.

Om du er i gang med at skabe jeres brandidentitet, eller allerede har ønsker til produkterne, så sidder vi klar til at hjælpe og vejlede dig ved køb af firmatøj, reklameartikler og firmagaver. Ønsker du at besøge vores showroom på Islands Brygge, så skriv til os her salg@coredesign.dk. Lad os her drøfte processen og tidsplanen for din ordre, samtidigt med at du lader dig inspirere af vores store udvalg af produkter, som vi har på hylderne. Ønsker du et tilbud på en vare, som du har udset dig, så send også gerne en mail til salg@coredesign.dk, så vender vi hurtigt retur til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, og forhåbentligt hjælpe dig med din næste ordre.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

Trustpilot ikon

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results