DanskEnglish
0
Kundegaver

Kundegaver

Vis dine kunder at du værdsætter jeres samarbejde ved at give en lækker firmagave. Her hos Coredesign hjælper vi med logotryk på den valgte gave, så du kan brande din virksomhed. Vi samarbejder med adskillelige anerkendte, danske brands og konditorer, der leverer chokolade og delikatesser af god kvalitet, såsom Summerbird, Bon Coca, Func, Lakrids by Bülow og mange flere. Lad os sammen imødekomme jeres budget, så vi finder den firmagave, der passer bedst til jeres kunder.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 93 resultater

Coredesign er specialister i gavebranding

Coredesign hjælper dig hele vejen når du skal ud og finde den helt rigtige kundegave. Det er ofte en god ide at gå efter en god kvalitet – det er måden hvorpå man bliver husket i lang tid Kundegaver kan bruges strategisk med en markedsførings intention såvel som en glæde for modtageren. Kundegaver bruges i vidt omfang som en slags visitkort der ses og bruges hver dag, frem for et traditionelt visitkort i pap, som blot ligger og bliver krøllet i lommen.

Vi har hjulpet hundredvis af virksomheder inden for alle tænkelige brancher med at finde en løsning til netop deres behov. Ingen virksomhed er ens og derfor er vores løsninger det heller ikke. Vi skræddersyer en løsning som matcher din virksomheds værdier, signaler og intentioner.

Få hjælp til at vælge de helt rigtige kundegaver

Coredesign tilbyder ét af landets største udvalg af kundegaver. Vi forstår vigtigheden af at I som virksomhed skiller jer ud og samtidigt har behov for en løsning, der lander inden for jeres budget. Det kan virke en smule uoverskueligt at vælge en kundegave som kan alt det den skal kunne. Derfor står vi klar med mange års erfaring og kompetent rådgivning. Vi tænker på alle de detaljer som man let kommer til at glemme eller overse undervejs.

Med Coredesign i ryggen kan du have helt ro i maven og bide dig sikker på, at du får en professionel oplevelse hele vejen igennem. Vi ved af erfaring hvad man bør indtænke – og hvornår. Kontakt os derfor gerne, vi står klar til at hjælpe dig alt hvad vi kan.

Kundegaver i uendelige muligheder

Når det gælder kundegaver er der virkeligt mange muligheder – skal det være en logogave? en gavekurv – eller vin? skal det være brugskunst eller ligefrem køkkenkunst og hvad med modtagerens alder? – der er så uendeligt mange muligheder og hvad det rigtige er, afhænger både af giver, modtager og lejligheden. Coredesign har et utroligt stort udvalg af gavekurve, såsom vin, delikatesser, chokolade og lignende. Vi sørger altid for at kvaliteten er i top, men der er også altid noget til forskellige prisrammer fra 100 kr. og op (se kundegave prisklasserne her) og på den måde er du sikker på at finde noget der passer ind i budgettet.

Skulle du have et særligt ønske, så tøv ikke med at kontakte os – vi tryller ofte for vores kunder og vi erfarer at ofte kan næsten alt lade sig gøre. Mangler du inspiration til firmajulegaverne i år, så tilbyder vi også dedikerede julepakker af forskellige art.

All search results