0
Lanyards

Lanyards

Velkommen til vores univers af lanyards. En nøglesnor er en vigtig reklameartikel, både til medarbejderne på kontoret - og kunderne, der kommer til kundemøder og på konferencer. En lanyard med logo har en stor reklameværdi for dit firma, og kan både bruges til ID, firmakort og -nøgler, og samtidigt bliver dit logo eksponeret for nye potentielle kunder, der nysgerrig efter at vide, hvad dit firma står for. Vores keyhangers er en af vores mest solgte reklameartikler, og derfor har Coredesign et stort udvalg og mange års erfaring.

Kuglepen ikonGave ikonT-shirt ikon

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser alle 17 resultater

Lanyards – en populær reklameartikel blandt virksomheder
Lanyards, nøglesnore eller keyhangers – de kan kaldes mange ting. Lanyards har uendelige muligheder, og designes lige netop, som du ønsker det. Keyhangers er perfekt til enhver målgruppe, og derfor kan dit firma få glæde af eksponeringen. Køb nøglesnore som giveaways, og tag dem med på messer, konferencer og festivaller – og giv dem ud til gamle, trofaste kunder såvel som nye, potentielle kunder. Når de tager nøglesnoren over hovedet, så bliver dit firma top-of-mind, hvilket gavner dit firma samt modtageren af keyhangeren. Giv desuden en nøglesnor til de ansatte internt, så de kan sætte deres ID-kort fast, eller benytte nøglesnoren til at holde styr på vigtige nøgler. Coredesign har mange modeller og varianter, og vi tilbyder alt fra roll-ups til metal- eller plastikkarabinhage og kortholder.

Designmulighederne er uendelige, og både farven på nøgleringen kan vælges samt det logo eller budskab, der skal trykkes på nøglesnoren. Udforsk vores mange muligheder, eller kontakt os ved spørgsmål. Nogle nøglesnore er endda enkelt- eller dobbeltsyede og nogle modeller er med refleks. Vi har et hav af materialer, som netop din nøglesnor kan produceres i, såsom bomuld, satin, læder, polyester og kork – nogle mere miljøvenlige end andre. Du kan desuden vælge, hvor lang og bred, du ønsker din nøglesnor. Vores snore fås desuden med sikkerhedsklips i nakken, så I undgår at nogle kommer til skade blandt kunder og personale. Der er mange designvalg, der skal tages i processen – og det kan vores eksperter hos Coredesign hjælpe dig med.

Lanyards er en ideel reklameartikel
Nøglesnore kan bruges til mange begivenheder, og kan efterfølgende bruges igen og igen af modtageren. Desuden er den nem at have om halsen, og hvis den skal gemmes væk, så passer den lige i bukselommen eller i tasken. Du kan hos Coredesign finde den perfekte nøglesnor med logo, der er designet lige efter dine ønsker – og lige netop dét, som I har brug for nøglesnoren kan. Dit logo vil samtidigt blive eksponeret i gadebilledet i lang tid fremover, da nøglesnoren efter et event kan genbruges til bilnøgler, arbejdsnøgler eller andre universelle ting i hverdagen.

Udforsk derudover vores miljøvenlige lanyards, der er et hit blandt vores kunder. De sender et signal til modtageren om at klimaet er i fokus hos jer, og det kan de tage med videre i deres hverdag, når nøglesnoren bruges igen og igen.

Nøglesnor med logo – Coredesign hjælper fra a-z
Hos Coredesign hjælper vi dig fra valg af reklameartikel, til at du modtager det ønskede produkt med dét tryk, som du har valgt i starten af processen. Derfor er vi din forlængede marketingsarm fra a-z, og på vores Trustpilot, der kan du læse anmeldelser fra vores kunder, der tidligere har handlet med os – og stadig handler med os.

Der er mange måder, at give din lanyard tryk. Her guider og vejleder vores eksperter dig, så du får en lækker reklameartikel, som du kan bruge som brandambassadør. Her finder man blandt andet disse forskellige trykmetoder, men der findes uendeligt mange flere måder at trykke på, men Coredesign vil altid vejlede dig til at vælge den trykmetoder, der passer bedst til netop din lanyard:

  • Serigrafi, der er den trykmetode, der anvendes oftest. Giver et god visuelt resultat for modtageren.
  • Prægning, der blandt andet kan bruges på lanyards af læder, der giver et eksklusivt resultat.

Har du et bestemt ønske til design, så tøv ikke med at kontakte os. Vi elsker udfordringer, og kan garanteret finde et produkt, der matcher din forespørgsel.

Professionel rådgivning ved køb af keyhanger med tryk
Coredesign har mange års erfaring med salg af firmatøj, reklameartikler og firmagaver. Derfor har vi nøje udvalgt nøglesnore i lækre materialer og unikke farver – som vil skille sig ud i mængden. Vælg en nøglesnor i kvalitet, så modtageren kan bruge den igen og igen. Vi guider gerne dig, så du får en nøglesnor, der matcher jeres budskab og identitet. Er du i tvivl om, hvilken reklameartikel, der passer bedst til dét udtryk, I vil have? Så tager vi tiden til at guide og vejlede dig, så du kan have ro i maven under hele processen – og derfor ser vores eksperter meget frem til dit opkald, mail eller forespørgsel i vores online chat her på hjemmesiden.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

Trustpilot ikon

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results