Log ind
DanskEnglish
0
Påske gaver

Påske gaver

Velkommen til vores påske kategori! Påsken er en tid for samvær, hygge og en masse mængder af påskelækkerier. Påsken er en højtid hvor vi har ekstra fokus på hinanden og dem vi holder af. En højtid der indebærer noget så kendt som "hygge", påskefrokoster og ikke mindst påskeæg. Det er en højtid der giver anledning til at forkæle dine medarbejdere og vise dem, at du sætter pris på dem. Coredesign har i mange år specialiseret sig inden for firma påskegaver til medarbejdere og kunder, så du som kunde får den bedste vejledning. Er du på jagt efter den bedste firma påskegave, så scroll endelig løs her på vores store udvalg af påskegaver eller kontakt os direkte. Vi kan med garanti finde den perfekte påske gave til dig!

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 724 resultater

Ønsker du at sende dine ansatte godt afsted på påskeferie? Så anebfaler vi, at du sender dem afsted med en fin påskehilsen, som de kan dele i påskedagene sammen med dem de holder af. En højtids-gave falder altid i god jord hos den enkelte, fordi den rammer bredt og fordi både børn og voksne kan glædes over en lækker påskegave fyldt med overraskelser.

Vi har et bredt udvalg fra de bedste danske og udenlandske brands, som vi selv har udvalgt ud fra hvad vi mener, der repræsenterer en påskehilsen bedst. Vi har håndplukket de bedste påskevarer, der passer perfekt til vores sortiment. Det er din garanti for, at du kan finde en gave der er lækker og eksklusiv og som får mundvandet til at løbe hos dine medarbejdere.

Der er alt lige fra lækre påskeæg af belgiske chokolade, påskeøl med flotte påske etiketter – til Summerbird’s ikoniske sølvæg, der hvert år skifter design. Sølvægget fra Summerbird har et eksklusivt design, der også kan bruges som pynt i huset, når den smagsfulde chokolade er spist op. Derudover er de også et genialt og sjovt samleobjekt, da de hvert år får et helt nyt design – måske et traditions ikon der vil passe ind i dit firma?

Hvis du ikke lige ved, hvad du skal give kan du også altid vælge én af vores mange påske standardgaver. Vi har nemlig en række færdiglavede gavekurve, der med sikkerhed også vil give stor glæde succes. Så er du sent ude eller har svært ved at beslutte dig for hvilke af vores mange produkter, du ønsker at forkæle dine medarbejdere med, så er denne mulighed en sikker vinder. Budskabet om en god påske og en påmindelse om, at du sætter pris på dine ansatte, er det samme, men kurven er på forhånd sammensat – kunne det blive nemmere?

Coredesign sidder klar til at hjælpe dig!
Coredesign har i mange år specialiseret sig inden for firma påskegaver til medarbejdere og kunder, så du som kunde får den bedste vejledning. Er du på jagt efter den bedste firma påskegave, så scroll endelig løs her på vores store udvalg af påskegaver eller kontakt os direkte. Vi kan med garanti finde den perfekte påske gave til dig!

Er du allerede nu klar til at bestille dine firma påskegaver, eller har du spørgsmål, og mangler vejledning til valg af produkt eller andet, så sidder vores eksperter klar til at tage dig i hånden. Hos Coredesign får du personlig betjening, og kan forvente en ekspert, der kan rådgive dig til dit næste køb af firmagaver eller reklamegaver. Du kan kontakte os på salg@coredesign.dk eller give os et kald på +45 62 61 82 82, så kan vi vurdere, om et kundemøde i vores showroom på Islands Brygge vil være relevant for dig og din virksomhed.

All search results