DanskEnglish
0
Paraplyer med logo

Paraplyer med logo

Med alle de regnvejrsdage, vi har i Danmark, så vælger mange virksomheder at få lavet paraplyer med logo, som de kan dele ud til medarbejdere og kunder. Så kan de komme tørre frem til kundemøder eller sende kunder hjem uden, at de skal blive våde. En god kvalitetsparaply vil kunne leve i mange år og vil i den grad bliver værdsat på de grå dage. Det er god markedsføring.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 118 resultater

En paraply med logo er reklame for din virksomhed

Paraplyer med tryk er en god måde at eksponere sit brand på, specielt når vejret er dårligt. Du kan forære dine medarbejdere en flot paraply med logo, eller give paraplyerne til vigtige kunder og samarbejdspartnere. Der er mange dage med regnvejr og blæst i Danmark, hvilket gør paraplyen med logo til en rigtigt god reklamemulighed for eksponering i Danmark. Samtidig er en paraply god service over for dine kunder eller leverandører, hvis nu det regner, når de enten ankommer eller forlader din virksomhed. Se alle Coredesigns hundredevis af andre professionelle reklameartikler eller kontakts os hvis du ønsker rådgivning. Vi står hjertens gerne til rådighed – og har et stort udvalg af paraplyer med tryk.

Paraplyer med tryk i eget design

Når du overvejer at få designet en paraply med tryk kan vi være behjælpelige med hele processen fra idé generering til produktion og endelig levering. Ønsker du derimod blot paraplyer med logo og intet andet tryk, klar vi også nemt det. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige kvalitetsparaplyer som varierer i form, størrelse, runding, håndtag og materiale. Du kan for eksempel vælge at bestille paraplyer med logo af særlig høj kvalitet til vigtige kunder og lign. og bestille mere almindelige hverdags paraplyer med tryk til ansatte eller give aways til messer, foredrag mv. Hvad end du vælger kan du være sikker på at modtage solide paraplyer af ordentlig kvalitet.

Sådan bestiller du paraplyer med logo

Du har flere muligheder når du ønsker at bestille logo paraplyer hos os. Du er mere end velkommen til at besøge vores showroom på Islands Brygge som har åbent alle hverdage fra 8 – 16. Her kan du se og mærke alle vores paraplyer inden du beslutter dig. Book et møde ved at skrive til salg@coredesign.dk eller ring på 62 61 82 82. Så er du sikret vores fuldt dedikerede tid.

Du kan også bestille dine nye paraplyer med tryk nemt og hurtigt direkte online på shoppen. Valget er helt op til dig. Vi sidder klar med uforpligtende rådgivning hvis du har behov for hjælp undervejs. Paraplyer med logo kan være din næste brandambassadør i gadebilledet.

All search results