DanskEnglish
0
Post its

Post its

Velkommen til vores univers af post its. Coredesign har et stort udvalg af alt fra almindelige post it notes til bæredygtige sticky notes. Sticky notes er en god reklamegave til kunder og medarbejdere, da man nemt og hurtigt kan notere kloge ideer samt andre vigtige detaljer, man skal huske i den travle hverdag. Gør hverdagen nemmere for menneskerne, som du har tæt på dig - og brand samtidigt din virksomhed, når de tages med ud i gadebilledet eller med til møder i andre virksomheder.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 27 resultater

Post its med tryk – Coredesign har et bredt sortiment
Coredesign har et hav af praktiske sticky notes (;små, farvede papir med klæbende bagside) i alle former, farver og størrelser, som du med fordel kan bruge på kontoret i hverdagen. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så du med ro i maven kan give dem ud som giveaways til events og konferencer. Har du et specielt ønske til nogle post its, så undersøger vi gerne, om vi kan imødekomme dit ønske eller finde et alternativ. Post its med tryk er en meget populær reklameartikel, da det siges man lærer bedst ved at skrive ned i hånden. Dette er vi endnu ikke gået væk fra i en digitaliseret verden – og post its ses stadig ofte siddende på computere, årshjul og andre steder på kontoret og i hjemmet. Post its kan både bruges internt blandt personale, så sælgeren kan skrive vigtige pointer og aftaler ned fra kundemødet, eller eksternt til kunderne på messer, foredrag eller til andre events – når vigtige tanker skal huskes. De er desuden gode til, når der bliver brainstormet på kontoret, og alle tanker skal samles på et board. Notér desuden hurtige beskeder, telefonnumre eller andre små påmindelser, som skal huskes generelt eller gennem dagen på jobbet. Post its med logo er holdbare, og der er plads til alle de store tanker. Coredesign har et stort sortiment af sticky notes i forskellig kvalitet, og vi har mange års erfaring, hvis du skulle være i tvivl om, hvilken du skal vælge.

Der er undersøgelser der viser, at hjernen husker bedre, når det skrives ned i hånden. En undersøgelse fra Japan viser, at hjerneaktiviteten er særdeles større hos dem, der skriver i hånden end dem, der skriver på computer eller tablet (læs mere i artiklen her på DR1: “Frem med papir og blyant: Hjernen husker bedre, hvis du tager noter i hånden”)  – meget interessant, synes vi hos Coredesign. Derfor har vi hver en blok med post its ved hånden på kontoret, til alt den vigtige viden, som vi får i løbet af en arbejdsdag – og vi kan ANBEFALE det ! Det er både en nem måde at planlægge, notere relevant viden og huske bedre i fremtiden, når du skal bruge de gode notater.

Post its i alle størrelser, former og farver?
Vores store sortiment af sticky notes kan ofte gøre det svært at vælge, hvis man ikke ved, hvilke post its man er ude efter. Der er mange overvejelser man skal gøre sig, ved valg af sticky notes, såsom:

  • Hvor store skal sticky notes være?
  • Skal de være en speciel form, evt. skåret efter netop dit logo?
  • Skal de have en farve, der springer i øjnene – eller har I en pantonefarve, som I bruger til jeres reklameartikler?
  • Ønsker I miljøvenlige post its, eller blot nogle, der matcher til jeres udtryk.
  • Ønsker du tryk på én side eller 4+4 (på begge sider af papiret)?

Alt dette er med til at skabe lige netop dét udtryk, som du vil have til dine post its. Ved du hvad de skal bruges til – eller er i tvivl? Så guider vores eksperter gerne dig til, hvad vi vil anbefale at du vælger.

Design dine næste post its med dit budskab
Vælg lige netop dét budskab, som du vil have trykt på dine næste post it notes med logo. Vælg farven på logoet, og lad os hjælpe dig med at placere det på papiret. Tænk over farven på papiret, når du vælger modellen, så dit logo står mest muligt frem, og bliver set, når det er med på farten eller med personalet på tur ud af huset. Reklameartikler der bliver brugt, er de bedste af slagsen, og det kan vi næsten garantere dig for, at post it notes med logo gør. Hos Coredesign har du desuden mulighed for frit at designe dine post its. Sticky notes bruges ofte, og vil hænge til frit skue på vægge, skærme og andre steder i hjemmet og på kontoret – til frit skue for gæster, der her ser din virksomhed og jeres logo. Hav dem desuden stående fremme til gæster allerede når de træder ind i receptionen, så de bliver mødt af dit logo og jeres værdier, som det første.

Professionel rådgivning til bestilling af dine næste sticky notes
Priserne varierer alt efter materiale, kvalitet og lignende, så tøv ikke og kontakt os hellere end gerne, hvis vi skal sende dig et tilbud på nogle lækre post its. Vores eksperter har mange års erfaring, og sidder klar alle ugens hverdage på nær helligdag. Kontakt os her på chatten, eller send os en mail på salg@coredesign.dk, så kan vi guide og vejlede dig bedst muligt. Udforsk vores store sortiment af kontorartikler, og lad dig inspirere af vores øvrige reklameartikler såsom en flot miljøvenlig blyant, mens vi besvarer dit spørgsmål.

All search results