DanskEnglish
0
Powerbanks

Powerbanks

Velkommen til vores univers af powerbanks. Oplad din telefon, mens du er på farten, især når vi er i en tid, hvor man er meget afhængig af sin telefon. Med en powerbank med logo er du sikker på, at du aldrig løber tør for strøm, og at dine kollegaer altid kan få fat i dig. Powerbanks fås i mange varianter og med forskellige størrelser af kraft, og du skal blot oplade den, og så er den klar til brug igen. Find den powerbank, der passer bedst til jeres behov i virksomheden.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 104 resultater

Forstærk virksomhedens brandidentitet med en powerbank
Coredesign er din forlængede MARKETINGS-arm, og vi hjælper gerne dig ved indkøb af merchandise, som en powerbank med logo. Personliggør jeres powerbank (; transportabel oplader ; nødbatteri) med et fedt logo eller et godt budskab, som man kan tænke videre over – og huske jer på i fremtiden. Vi har utallige designs, så udforsk vores sortiment på hjemmesiden, og finder du ikke det, du leder efter, så tag kontakt til os, så gør vi vores bedste for at finde et produkt, der lever op til dine og virksomhedens ønsker og behov – heraf har vi ubegrænsede muligheder af farver, så kan finde den, der passer jeres logo bedst. En powerbank med tryk passer lige i bukse- eller jakkelommen, og er din ideelle makker i en travl hverdag. Alle har efterhånden prøvet, at telefonen gik tør for strøm under et vigtigt opkald. Undgå at løb tør for strøm med en powerbank, når skærme er blevet større og derfor mere strømkonsumerende. Del derfor powerbanks med logo ud til messer, konferencer, foredrag eller til andre events, hvor du vil have mere synlighed på dit brand.

Powerbanks med tryk er en elegant gave, som man vil glædes over at få i firmagave, som kunde eller medarbejder. Det er en fin “tak-for-samarbejdet”-gave, og du vil få en glad modtager i den anden ende, som tak for din gestus. Coredesign har nøje udvalgt sortimentet, så du slipper for at lede meget længere. Modtageren vil uden tvivl prise din gave, og sætte stor pris på den nye livredder i en digitaliseret verden, som den vi lever i. Vær desuden sikker på, at den reklameartikel, som du ligger penge i, gør gavn for modtageren – og vil blive anvendt, hvis ikke på dagligt basis, så i hvert fald ugentligt.

God information til når du skal bestille din næste powerbank
“mAh” kaldes enheden, som powerbanks måles i. “mAh” er en forkortelse for “milliampere-timer ‘. “mAh” er en måling til at måle batteriets kapacitet. Jo mere “mAh”, jo længere batterilevetid. Vi anbefaler altid vores kunder min. 4000 “mAh” til en powerbank for at sikre at den har kapacitet nok til de nye smartphones.

En grønnere løsning til din powerbank
I vores sortiment finder du desuden powerbanks, der er lavet af miljøvenlige materialer, som bambus og hvedestrå. Derudover tilbyder vi powerbanks, der er genopladelige i solen, så du undgår at skulle bruge dyr el derhjemme. Det er en stor fordel for dig, der har arbejdstelefonen i hånden til enhver tid, og leder efter et sted at spare eller gøre en lille forskel for klimaet. De er desuden enormt smarte, hvis man er på farten eller i udlandet, og mangler en oplader, der passer i stikket.

Køb din næste powerbank med tryk hos Coredesign
Powerbanks med firmalogo er meget populært som kundegaver eller medarbejdergave, og med sit store trykareal, så giver den jer rig mulighed for at komme ud med jeres budskab . og samtidigt skabe synlighed af jeres firmalogo. Med tryk eller gravering får du en god brugbar firmagave med høj anvendelighed, da den kan oplades igen og igen, og tages med på farten – selv hvis du får ny telefon, da powerbanks ofte har det klassiske USB type C-stik.  Sikr’ at dit slogan eller firmalogo er tilstede i gadebilledet, og opdag hurtigt fordelen heraf – herunder større eksponering af din virksomhed.

I med fordel pakke en goodiebag til nye medarbejdere. Som inspiration, så kan I pakke jeres goodiebag i en flot mulepose med logo samt et regnslag med tryk, som jeres nye medarbejder kan have med sig på farten til og fra arbejde, så dit firma samtidigt opnår eksponering af jeres markedsføringsprodukt. For at holde den nye kollega hydreret på kontoret, så tilbyder vi også her hos coredesign dk; drikkeflasker med logo og kaffekrus med tryk, der samtidigt er godt for miljøet, da de er genanvendelige – og sender et signal om jeres værdier. Gaver med logo er en god måde at starte det nye samarbejde, da det giver et godt førstehåndsindtryk.

Professionel vejledning til køb af powerbanks med logotryk
Hos Coredesign ønsker vi, at du får den bedst mulige vejledning og rådgivning ved køb af merchandise og reklameartikler. Derfor står vi klar til at guide og hjælpe dig i behovet for indkøb af powerbanks. Lad os sammen finde din næste powerbank med tryk, og lad os finde det design, som skal være jeres brandambassadør til kunder og medarbejdere. Og hvis du har mod på det, så gå gerne på opdagelse på vores website coredesign dk. Ellers sidder vores eksperter klar på telefonen +45 62 61 82 82 eller på mailen salg@coredesign.dk i hverdagene, og du skal være velkommen til at skrive på vores chat her på hjemmesiden, så besvarer vi eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Siden Kaaredesign blev til det core design, som vi kender i dag, der har vi gennemgået en stor udvikling. I dag er vi stolte over, at have fået vores 2 ISO-certificeringer inden for Miljø og Kvalitet, så vi fortsat kan arbejde med det vi elsker; nemlig at hjælpe din virksomhed med at blive husket, og nu med endnu mere Kvalitet og bæredygtige løsninger.

All search results