0

Flasker

Drikkeflasker til virksomheder er virkelig en god idé at investere i. Du kan være sikker på, at det er en god markedsføring for dit firma med valg af en drikkeflaske eller en drikkedunk med jeres firma branding på. Drikkeflasken med logotryk er en nødvendighed for enhver - alle skal drikke vand hver dag, alle gør det. Så udnyt den store mulighed med at dekorere flasken med jeres brand og varemærke og få skabt glæde både for virksomheden, men også får den ansatte.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 140 resultater

Vi skal drikke 1,5 liter vand om dagen. Så det er bare med at få købt en drikkeflaske til dine medarbejdere eller kunder, det er en gave som virkelig er nyttig.

Drikkeflasker bliver anvendt igen og igen, ikke kun på jobbet men også i privaten, til motion og gåturene og på farten. Drikkeflasker og drikkedunke findes i mange forskellige modeller, størrelser og kvaliteter. Glas eller hård plast. Det er op til dig. Men vi kan få en god dialog omkring de forskellige fordele. Vi har et par bestsellere af drikkeflasker som vi gerne vil præsentere for dig.

Skriv til os eller ring på 6261 8282, vi vil glæde os til at vejlede dig i valg af den rigtige drikkeflaske med jeres firmalogo tryk på.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results