DanskEnglish
0
Flasker

Flasker

Velkommen til vores univers af flasker. Coredesign har et stort udvalg af drikkeflasker, som vi kan garantere er en god investering, da du på den måde kan eksponere dit logo for nye kunder ude i gadebilledet, og på den måde brande dit firma og jeres værdier. Drikkeflasken med logotryk er en nødvendighed for enhver, da det er godt at holde sig hydreret samtidigt med, at man tænker på miljøet. Giv en flaske til kunden eller medarbejderen og dekorér flasken med jeres brand og varemærke, og få skabt glæde både for virksomheden, men også for den ansatte.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 143 resultater

Vand på flaske med logo – et must-have på kontoret og til events
Coredesign har alt hvad hjertet begærer. Er du indkøber, og leder efter den næste vandflaske med logo, der skal repræsenterer din virksomhed til events samt til kundemøder i virksomheden? En drikkeflaske som du kan give ud til events, så dine kunder kan huske dig i fremtiden? Hvad end flasken med logo skal bruges til – kunder eller personalet, så vil modtageren huske dig og dit firma, næste gang drikkeartiklen tages i brug – og dit firma vil være top-of-mind. Vi skal drikke 1,5 liter vand om dagen. Så det er bare med at få købt en drikkeflaske til dine medarbejdere eller kunder, det er en gave som virkelig er nyttig. Det er desuden en anderledes måde at promovere dit firma, og vil skabe god eksponering, når kunder tager vandflasken med på arbejde eller ud i offentligheden.

Drikkeflasker bliver anvendt igen og igen, ikke kun på jobbet men også i privaten, til motion og gåturene og på farten. Drikkeflasker og drikkedunke findes i mange forskellige modeller, størrelser og kvaliteter. Glas eller hård plast. Det er op til dig. Men vi kan få en god dialog omkring de forskellige fordele. Vi har et par bestsellere af drikkeflasker, som vi gerne vil præsentere for dig.

Drikkeflasker- og dunke er en GOD investering
Vandflasker med logo er en populær reklameartikel at markedsføre sig på. Den bringer opmærksomhed på dit brand i gaden, og er lækker at modtage til events, stævner og kundemøder. Vores vandflasker- og dunke er med tiden blevet et kæmpe hit, da mange har en travl hverdag, og gerne vil have kaffen med på farten. Det er muligt med vores to-go-dunke, der desuden er genanvendelige, og kan bruges igen og igen – og derfor er mindre miljøbelastende. I en svær tid, hvor vi skal undgå spild, så brander du samtidigt din virksomhed ved at give et miljøvenligt produkt, der fortæller lidt om de værdier, som I vægter høj i jeres virksomhed. Vælg eksempelvis en metalflaske i rustfrit stål til kolde- og varme drikke, gå med den klassiske plastikdrikkedunk af genanvendte materialer eller forelsk dig i vores smukke glasflasker. Ved at udskifte plastik- og pap krus med genanvendelige flasker- eller krus, så kan vi sammen gøre en forskel, og mindske unødigt spild af naturens ressourcer.

Brand din virksomhed med drikkeflasker med logotryk
Vi har i mange år hjulpet virksomheder med vandflasker, og har gode samarbejdspartnere ved hånden. Vores mange års erfaring gør, at vi kan hjælpe dig med design af din næste drikkeflaske. Vi har et bredt sortiment af vandflasker med tryk, hvor du kan få trykt dit logo eller budskab, og dermed skabe opmærksomhed på dit brand – og dine værdier. Du har med vores drikkeartikler derfor mulighed for at skabe et helt unikt design, og kan tænke over, hvordan farven på logoet spiller sammen med farven på flasken.

Udforsk vores klimavenlige drikkeflasker- og dunke
Vores drikkeflasker- og drikkedunke kan bruges igen og igen. Vi har et udvalg af kendte mærker, såsom 24bottles, hvor du kan læse på flasken, hvor meget CO2 du sparer, hver gang du genopfylder din flaske. Desuden har flaskerne et smukt og eksklusivt design, som dine kunder eller medarbejdere vil have lyst til at bruge i hverdagen, hjemmet og på arbejdspladsen. Vi har desuden flasker, der er lavet af genanvendelige materialer, så du kan brande med miljøvenlige reklameartikler – dette udvalg kan du udforske på vores hjemmeside under “Miljøvenlige Drikkeartikler“. Sammen kan vi passe på miljøet.

Professionel rådgivning til bestilling af din næste drikkeartikel
Står du og overvejer at bestille en unik drikkeflaske til dit næste event, konference eller blot til personalet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: +45 62 61 82 82 eller på mail: salg@coredesign.dk. Vi sidder klar alle ugens hverdage, undtagen helligdage. Vores dygtige personale sidder klar til at vejlede dig, og svare på eventuelle spørgsmål, som du skulle have. Med vores mange års erfaring inden for reklameartikler, så kan vi forsikre dig om, at du får professionel rådgivning hos vores eksperter. Vi vil glæde os til, at vejlede dig i valg af den rigtige drikkeflaske med jeres firmalogo trykt på flasken.

All search results