DanskEnglish
0
Vandflasker med logo

Vandflasker med logo

Kildevand i vandflasker med firmalogo er meget populært. Der er tale om en form for genbrugsværdi ved vandflasker, som er tappet med det rene kildevand - grundvand fra danske kilder. Den mest populære vandflaske med logo er 0,5 cl. Du får meget for pengene her i jeres markedsføring, netop fordi du som bruger kan fylde flasken op igen med vand fra hanen. Logovand er et effektivt reklameværktøj og fås i forskellige moderne indpakninger - både som almindelig logoflaske, men også som foldbar vandflaske eller logovand i pose. Se udvalget af de spændende vandflasker med logo nedenfor.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser alle 10 resultater

Vandflasker med logo – Dansktappet og miljøvenlig produktion

Vandet er tappet i Danmark med fokus på miljøvenlig produktion og er filtreret gennem næsten 300 år, inden det når Aqua d’Or og Denice kilderne langt under jordens overflade! Denne oprindelse fra istiden gør vandet til noget af det reneste i verden og du kan derfor med yderst god samvittighed servere logovandet til ansatte og samarbejdspartnere. Naturligt drikkevand skal betragtes som en fødevare og med Danone/Aqua d’Or sikrer vi en høj kvalitet og skarp fødevaresikkerhed.

Vidste du at ca. 90% af alle flasker kommer retur i Danmark og udgør derfor ikke det samme problem, som andre lande hvor alternative emballager uden pant ikke genbruges, men øger affaldsmængden.
I dag indeholder vores mest solgte logovand-flasker 50% genbrugsplast og er 100% genanvendelige. Du har derfor mulighed for at bruge miljø logoet på dine logovand (gælder for flaskerne Petit 0.30L og Penta 0.50L. samt Prima Still 0.50L).

Førende i logovand og alverdens reklameartikler

Coredesign forhandler et enormt udvalg af forskellige reklameartikler til erhvervslivet. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og kan klare det meste. Vandfasker med logo er kun en del af vores kæmpe repertoire der er blevet en mere og mere populær vare i erhvervslivet, når de søger smarte branding muligheder. Vandflasken med logo er smart grundet dens mange anvendelsesmuligheder og åbenlyse formål, nemlig at slukke tørsten. Opsæt fx en masse flaskevand med logo til en messe, foredrag, kursus eller hvad end det måtte være. Det udstråler overskud og styr på sagerne.

Kontakt os ved behov for rådgivning, vi er specialister i branding.

Vælg de rette vandflasker med logo

Hvilken vandflaske med logo du skal overveje og hvilken der matcher din virksomheds behov bedst, afhænger selvfølgelig af i hvilke sammenhænge de skal bruges. Vi er ikke bare eksperter i at få produceret og leveret logoartikler til de danske virksomheder, vi ligger også inde med en enorm viden fra vores mange kunder og kan derfor spare med dig på alle niveauer. Vandflasker med logo kan leveres i mange forskellige emballageformer der matcher din virksomheds behov for at støtte miljøet, skille jer ud eller noget helt tredje. Kontakt os og få en uforpligtende snak.

All search results