DanskEnglish
0
Termo

Termo

Velkommen til vores univers termokrus. Termokrus med logo er virkelig god, flot og praktisk branding, da termoflasker med tryk opnår en genbrugsværdi, når de bruges igen og igen. Termokopperne hos Coredesign er alle af høj kvalitet og til gode priser. Er du på jagt efter et termokrus med tryk, så har vi mange års erfaring inden for reklameartikler, så vi kan hjælpe dig med din næste kop til kontoret. Hold jeres favorit drik kold/varm i en flot termokop med logotryk.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 91 resultater

Termokrus med logo er ideelt at have med på farten
Hos Coredesign har vi et enormt udvalg af termokopper i alle tænkelige farver og modeller – kun fantasien sætter grænser. Er du indkøber, og leder efter det perfekt krus, der skal repræsentere din virksomhed til events samt til kundemøder i virksomheden – eller til brug som giveaways? Man kan få termokopper med tryk hele vejen rundt om koppen eller full-color på kruset med jeres helt eget design og budskab. Vi har termoflasker i rustfrit stil, så få trykt dit logo på allerede nu. Sæt kopperne frem på bordet ved kaffemaskinen, og vis jeres logo frem til nye kunder såvel som gamle. Giv medarbejderne et krus, som de kan bruge igen og igen, når trangen efter kaffe trænger sig på – det vil de med garanti sætte pris på – og så vil termoflasken desuden i mange tilfælde blive brugt dagligt eller hyppigt i ugens løb. En termokop med tryk er en ideel firmagave til den loyale kunde, der skal forkæles – og da Danmark er et af de lande, der drikker aller mest kaffe, så vil det med garanti være et hit hos modtageren. Desuden er the og kakao også et hit året rundt, og termokoppen vil derfor passe ind i hver årstid – og uanset om man er til kaffe, the eller kakao. Hold dit team hydreret med flotte termokopper, der er lige til at komme i opvaskemaskinen efter en lang dag på kontoret.

Termokrus med tryk skaber høj reklameværdi, når de gives i firmagave ved jubilæum eller andre fejringer. Udbred dit brand, så jeres logo kan blive mødt i kundernes hjem. Lad termoflasken med tryk være jeres fremtidige ambassadør for virksomheden.

Sæt dit logo og budskab på din næste termokop
Markedsføringsværdien er høj på termokopper med eget tryk, da du på den måde får eksponeret dit logo og værdier til gamle., nye- og fremtidige kunder, når de kommer på kontoret. En kop med logo eller et billede gør, at din virksomhed skiller sig ud fra mængden, og sætter dit firma i spotlyset. Giv termoflasken som velkomstgave til nye kollegaer, der starter i virksomheden. Køb en reklameartikel, der skaber god og effektiv reklameværdi for din virksomhed samt eksponering blandt kunder og personale. Giv en kop med logo til events og konferencer, så du skaber opmærksomhed på dit brand, når termokruset kommer med kunden hjem eller til deres skrivebord på arbejdspladsen. Vi har lækre mærker i vores sortiment, såsom 24Bottles, der er en lækker julegave eller sommergave med logo på.  Med tryk er det en god basis reklamegave at give kunder eller ansatte. Samtidigt er en kop kaffe med logo en effektiv måde at reklamere for din virksomhed, når sælgeren holder møder med samarbejdspartnere. Overvej om din termokop skal have et budskab eller et kontrovers tryk på, så man kan starte en dialog herom. Alle vores krus med tryk er af høj kvalitet og har en lang levetid.

Der findes mange metoder at trykke på termokopper, såsom tryk og gravering, så lad os endelig få en dialog herom, så kigger vi på den bedste løsning sammen.

Måske du hellere leder efter en kaffekop, til kontoret og kundemøder, udforsk vores sortiment!

Professionel rådgivning ved køb af termokopper
Såfremt du har spørgsmål, så kontakt os på 6261 8282 eller skriv til os på salg@coredesign.dk. Vi står klar til at guide og hjælpe, i behovet for indkøb af termoflasker med tryk til jeres virksomhed. Vi har mange års erfaring, og kan guide og vejlede med design, valg af kop og mange andre ting, så tøv ikke med at kontakte os.

All search results