DanskEnglish
0
Metal kuglepenne

Metal kuglepenne

Velkommen til vores univers af logokuglepenne i metal. Er du på udkig efter en kvalitets kuglepen, som du kan give i reklamegave, eller have på kontoret blandt medarbejdere og kunder? Coredesign har et hav af kuglepenne, hvor dit logo kan trykkes eller graveres.  Logokuglepenne sender et signal til kunden, der kommer i dit firma - og fås i et hav af udgaver, farver og blækfarver, så de matcher din profil og udtryk. Kuglepenne med eget logo er desuden den oplagte måde at promovere dit firma, da de har et eksklusivt design, som derfor egner sig godt til firmagaver ligeså.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 68 resultater

Metalkuglepenne – stort sortiment hos Coredesign
Coredesign har et stort univers af diverse skriveartikler – og mulighederne er uendelige. Vi tilbyder kuglepenne i højsæde, som du som arbejdsgiver eller indkøber kan give til internt brug til ansatte, samarbejdspartnere eller nye/potentielle kunder, der er på besøg i din virksomhed. Del eksempelvis logometalkuglepennene ud til messer, events, møder og firmaarrangementer – det er altid et sikkert hit. Kuglepenne med logo er brugbare i flere situationer, og den lille størrelse gør, at reklameartiklen er perfekt at have med i tasken eller lommen – dermed kan man nemt lave lister eller skrive i sin notesbog, og minde kunden om din virksomhed.

Vi har et hav af kuglepenne, som er karakteriseret ved at være af høj kvalitet og af solide materialer. Vores store sortiment gør det nemt at finde den kuglepen, der egner sig bedst til jeres virksomhed. Undgå i øvrigt at din næste reklameartikel ender i skraldespanden, og giv din kunde en kuglepen, der holder i lang tid, så du bliver husket. Det er både en smuk og praktisk firma- eller reklamegave, der kan være meget nyttig både i hjemmet, på arbejdspladsen og på farten. Desuden vil den blive brugt forskellige steder, hvilket vil skabe opmærksomhed omkring dit logo eller budskab.

Udforsk vores store sortiment med det samme.

Hvorfor investere i metalkuglepenne?
Kuglepenne har en lang levetid, og kan skrive mange meter, før de skal genopfyldes. Reklameartikler internt i firmaet skaber troværdighed over for en ny- eller potentiel kunde, da det viser at din virksomhed er seriøs og vil brande sig selv. Skriveredskaber, som kuglepenne, går ofte hånd til hånd, og dermed rundt om i landet. Her møder folk DIT logo på sin vej, og da mennesket er nysgerrig af natur, så har du måske en ny kunde?

Reklamekuglepen med tryk eller gravering
Personaliserede kuglepenne med logo. Kuglepenne med tryk eller gravering er ideelt til at promovere dit firma, og sørger for at dit logo bliver bemærket uden for virksomhedens fire vægge. Reklamekuglepenne er med til at danne din virksomheds identitet, da du frit kan vælge farve, logo og logofarver. Kuglepenne med eget logo skal desuden være af god kvalitet, så du kan have ro i maven, hvis pennen gives i reklamegave til enten personale eller kunder – det er nemlig vigtigt med et godt førstehåndsindtryk.

Sidder du som kunde, og skal vælge mellem tryk/print eller gravering til din næste bestilling af skriveredskaber, men er i tvivl om forskellen herpå? Den simple forklaring bygger på, at ved tryk printes der på overfladen, hvor ved gravering skæres der ned i overfladen. Ved tryk har du derved rig mulighed for at vælge lige præcis de farver, som du ønsker på kuglepennen. Ved gravering bliver logoet tone-i-tone, hvilket vil sige at logoet bliver materialets farve.

Er du i tvivl om dit logo skal trykkes eller graveres? Coredesign har mange års erfaring med salg af kuglepenne, så kontakt os endelig ved spørgsmål, så sidder vi klar til at besvare.

Tænk klimavenligt ved valg af din næste kuglepen
Udnyt chancen og brand din virksomhed med miljøvenlige skriveredskaber. Flere af vores samarbejdspartnere er lokaliseret i Europa, hvilket gør at distancen til din virksomhed er mindre, og dit CO2 forbrug er væsentligt mindre. Desuden benytter mange af vores producenter materialer og produktionsprocesser, der er designet til at være fri for skadelige stoffer. De fleste kuglepenne er derfor affaldsforbyggende og genanvendelige. Flere produktioner kører desuden på grøn energi, hvor der er investeret i energibesparende tiltag – samt produkter med lang levetid.

Coredesign har været ISO-certificeret inden for miljø (ISO 14001) og kvalitet (9001) siden 2021. Derfor kan vi dokumentere, at alt er i orden med det produkt, som du køber hos os, så du kan føle dig tryg. Her bliver både danske regler og regler i EU overholdt, og vi vejleder dig oftest til at vælge et miljøvenligt produkt, som desuden kan være med til at brande din virksomhed. Vælg et miljøvenligt alternativ, der skal repræsentere din virksomhed.

Professionel rådgivning til bestilling af metalkuglepenne med logo
Hos Coredesign har vi eksperter, der sidder klar til at vejlede og guide dig til dit næste køb af reklamekuglepenne. Vi hjælper dig til at vælge den helt rigtige kuglepen, og kan eksempelvis guide dig med at vælge model, blækfarve, trykfarver og materiale. Hos Coredesign er vi leveringsdygtige i metalkuglepenne med logo, og kuglepennen kan designes, så den afspejler din virksomhed. Find den model, som lever op til jeres krav, og som samtidigt er indenfor budgettet.

Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig og din virksomhed.

All search results